Λίγες μέρες αφού είχε βγει από το Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε πάει στην εκπομπή Θάρρος Ή Αλήθεια του φίλου του του Fipster στο Youtube και δήλωνε ότι έκανε πολλά λάθη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τα οποία θα ήθελε να μπορούσε να τα αλλάξει. Γενικώς, έδειχνε πως τα αισθήματά του για εκείνη είναι ακόμα ζωντανά.

Μετά την τελευταία της ανάρτηση, ίσως να ενταθούν ακόμα περισσότερο. Αυτό σημείωσαν άλλωστε αρκετοί από αυτούς που σχολίασαν τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Εκεί, η influencer φοράει ένα κίτρινο μπικίνι, με το κάτω μέρος να είναι στο όριο ανάμεσα σε μπραζίλιαν και στρινγκ και να έχει μια λεπτομέρεια στο σημείο του υφάσματος, ένα κόψιμο σε σχήμα καρδιάς.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει με την πλάτη γυρισμένη και μάλιστα στην τελευταία φωτογραφία κάνει ζουμ στην πίσω πλευρά για να δείξει την καρδιά. Μόνο που το βλέμμα των περισσότερων πέφτει λίγο χαμηλότερα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προκάλεσε ορυμαγδό σχολίων με το ζουμάρισμα

«Α, ρε Βασάλο τι έχασες», «Φωτιά είσαι», «Θα πέσει το Instagram», ήταν μερικά από τα πολλά αποθεωτικά σχόλια μιας ανάρτησης που ξεπέρασε τα 35.000 likes, αριθμός από τους πολύ υψηλούς για τα στατιστικά της Βαλαβάνη. Σχεδόν όλοι έκαναν λόγο για την πιο σέξι Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έχουν δει.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια. «Τρομερό να ακούνε το όνομά σου κ το μόνο που θυμούνται είναι τη συμμετοχή σε ένα ριάλιτι κ φωτό topless και πισωκίνηση. Κρίμα», «Ποοοσο δεύτερη…», ήταν κάποια από τα λίγα, ευτυχώς, αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Δείτε την ανάρτηση εδώ.