Όλοι γνώριζαν τη νέα σχέση της Kim Kardashian, μετά το διαζύγιο της από τον Kanye, αλλά κανείς δεν την είχε επιβεβαιώσει και επίσημα. Μέχρι χθες, που η επιχειρηματίας αποφάσισε να ανεβάσει κοινές τους φωτογραφίες και να κάνει γνωστό πως ναι, είναι με τον Pete Davidson. Ο οποίος Pete έχει φάει κράξιμο από τον Kanye, ακόμα και σε τραγούδι του.

Καταπώς φάνηκε, και ήταν και αναμενόμενο με βάση τη συμπεριφορά που δείχνει το τελευταίο διάστημα ο ράπερ, ο Kanye δεν το πήρε και πολύ καλά αυτό. Στο παρελθόν δε, ο πρώην άντρας της Kim είχε και μια συνομιλία με τον Pete, με τα σχόλια να μην είναι και πολύ κολακευτικά και από τις δύο πλευρές. Ο Dave Sirus, φίλος του Pete, τα διέρρευσε και η ιστοσελίδα Buzzfeed τα δημοσίευσε.

Στο πρώτο μήνυμα ο Pete γράφει στον Kanye: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Kim είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο». Τότε ο Kanye τον ρώτησε: «Πού είσαι;». Με τον Pete να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Πριν τη διαρροή των υποτιθέμενων μηνυμάτων, ο Kanye είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ο Pete του είχε στείλει μήνυμα ότι ήταν στο κρεβάτι με την Kim. Συγκεκριμένα, του είχε στείλει μια selfie από το κρεβάτι του. Ο Ye μόλις την είδε του απάντησε: «Χαίρομαι που βλέπω ότι είσαι εκτός νοσοκομείου και προσπαθείς να απεξαρτηθείς».

Στη συνέχεια, ο Pete προέτρεψε τον Kanye να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια λέγοντάς του να σταματήσει να είναι το «μικρό σκυλάκι του Διαδικτύου» και είπε να συναντηθούν ιδιωτικά για να μιλήσουν «σαν άνδρας προς άνδρα». «Μακάρι να φερθείς σαν άνδρας για μια φορά στη ζωή σου», του γράφει για να συνεχίσει: «Άσε με να σε βοηθήσω, φίλε. Παλεύω και με ψυχικά θέματα. Δεν είναι εύκολο το ταξίδι». Σε άλλο σημείο του είπε ότι «εμπόδισα την εκπομπη SNL να μιλάει για σένα ή να σε κοροϊδεύει, κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και μήνες».

Στο τελευταίο μήνυμα ο Pete έγραψε: «Αν συνεχίσεις να με πιέζεις με αυτό τον τρόπο και όπως κάνεις τους τελευταίους έξι μήνες θα σταματήσω να είμαι τόσο καλός απέναντί σου».

Να σημειωθεί, πως από την selfie του Pete, οι θαυμαστές εντόπισαν και ένα τατουάζ που γράφει το όνομα της Kim. Και προφανώς αυτό που σχολιάστηκε έντονα, είναι πως ο ίδιος βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του.

Με πληροφορίες από Nitro.gr

Hailey Bieber: Νοσηλεύτηκε με «συμπτώματα εγκεφαλικού» λόγω θρόμβου αίματος

Dakota Johnson: Η 32χρονη σταρ δηλώνει…wedding crusher από χόμπι

Ο πρώην της Kourtney τα έφτιαξε με κοπέλα που μοιάζει πολύ στην Kylie Jenner

 

Με πληροφορίες από Page Six