Η Τζούλια Φοξ παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Cosmopolitan και μίλησε για το best-seller βιβλίο που εξέδωσε και μεταξύ άλλων ξέσπασε για τις αντιλήψεις που επικρατούν για το γυναικείο σώμα φέροντας ως παράδειγμα την ίδια καθώς υπογράμμισε πως πολλάκις έχει νιώσει πως τη βλέπουν μονάχα ως αντικείμενο του σεξ.

«Όποιος θυμώνει μαζί μου επειδή δείχνω πολύ δέρμα, μου έχει κολλήσει αυτή την ταμπέλα ως σεξουαλικό ον. Αλλά είμαι πολλά περισσότερα από αυτό – και το σεξ είναι το τελευταίο γαμ… πράγμα που κάνω με αυτό το σώμα.

Είμαι περήφανη για το σώμα μου. Γιατί να μην φορέσω κάτι αποκαλυπτικό, πραγματικά κουλ και καλλιτεχνικό;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Τζούλια Φοξ.

Η ίδια δεν συγκράτησε τα νεύρα της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αφού σε άλλο σημείο κατηγόρησε περαιτέρω όσους επιλέγουν να «ερμηνεύσουν» το σώμα της ως σεξουαλικό, τονίζοντας ότι: «Η κ… σου δεν είναι σε μένα, είναι σε σένα!».

«Αυτό δείχνει πραγματικά πώς ακόμη και οι γυναίκες θέλουν οι άλλες γυναίκες να μένουν στη γραμμή. “Καλύψου, ντύσου πιο σεμνά”. Τα σώματα των γυναικών πρέπει να γιορτάζονται και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο ως σεξουαλικά αντικείμενα», κατέληξε η οργισμένη Τζούλια Φοξ.