Την Τετάρτη 1η Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του brand Kióhne και το λανσάρισμα της νέας συλλογής μαγιό και αξεσουάρ για τη σεζόν SS22. Με απόλυτη έμφαση στη ποιότητα υλικών αλλά και κατασκευής το brand Kióhne επικεντρώνεται στο σύγχρονο design και την βιωσιμότητα, δημιουργώντας το ιδανικό μαγιό που θα σε συντροφεύσει το φετινό καλοκαίρι. Οι αναφορές στις αντιθέσεις αποτελούν μέρος της σχεδιαστικής ταυτότητας του brand Kióhne στο σύνολο της.

Η μορφολογία και η σαγηνευτική ενέργεια της φύσης συνυπάρχει με το αστικό περιβάλλον και την έντονη πολυφωνία του. Στο πλαίσιο αυτό γεννιέται η μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση της συλλογής SS22 με σεβασμό στην αισθητική, τη φύση και την αρχιτεκτονική. Οι καλεσμένοι, εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers παρευρέθηκαν στο rooftop του ξενοδοχείου The Modernist, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο brand με θέα την Αθήνα, το αστικό περιβάλλον της, την Ακρόπολη αλλά και τη θάλασσα.

Τη συλλογή ολοκληρώνουν αρμονικά οι all day τσάντες, τα άνετα σανδάλια και τα χειροποίητα κοσμήματα που αποτυπώνουν το λογότυπο του brand Kióhne για ένα κομψό και ταυτόχρονα stylish look στη παραλία και όχι μόνο! H Kióhne αντιπροσωπεύει την ουσία του καλοκαιριού που εκφράζεται με αρχιτεκτονική γεωμετρία, με τη νέα συλλογή να αποτελεί την ιδανική πρόταση για to φετινό καλοκαίρι. Κάθε item μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, τη παραλία, αλλά και τη πόλη.

Kióhne

Kióhne

Kióhne

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο www.kiohne.com