Ο Όμιλος FSB, μια ιταλική ομάδα ανεξάρτητων PR agencies με σταθερή διεθνή εμπειρία στους τομείς της μόδας, της πολυτέλειας, του design και του lifestyle, με χαρά ανακοινώνει ότι έρχεται στην Ελλάδα ανοίγοντας στην Αθήνα ένα νέο υποκατάστημα του agency Fasten Seat Belt.

Σε μια περίοδο αυξανόμενου ενδιαφέροντος στην luxury αγορά στην Ελλάδα, η Fasten Seat Belt αξιοποιεί την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί αυτή τη συνθήκη. Το άνοιγμα του νέου υποκαταστήματος στην Αθήνα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή επέκταση του ομίλου FSB.

Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία της στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκδηλώσεων, η Fasten Seat Belt είναι διάσημη για τη δημιουργία δημιουργικών μορφών, πρωτότυπων παραγωγών και συναρπαστικών αφηγήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσει κάθε ξεχωριστή πτυχή των brands. Αυτή η ειδίκευση επιτρέπει την εδραίωση σημαντικών συνδέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής αγοράς, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών και διευρύνοντας τις ευκαιρίες επιτυχίας.

«Η αξεπέραστη γοητεία και ο εξαιρετικός πολιτιστικός πλούτος της Ελλάδας στον κόσμο της μόδας και της πολυτέλειας μας εμπνέουν. Σήμερα, η ελληνική αγορά και ολόκληρη η περιοχή της νότιας Ευρώπης αποτελούν ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τα luxury brands. Με το άνοιγμα του νέου υποκαταστήματός μας στην Αθήνα, είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία και να συνεργαστούμε με τις επιχειρήσεις για να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες τους.

Η Ελλάδα, με την χιλιετή ιστορία της και τον εκλεπτυσμένο πολιτισμό της, παρέχει ένα μοναδικό πλαίσιο για την αριστεία στον τομέα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτού και που θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δηλώνει ο Filippo Richeri Vivaldi Pasqua, CEO της Fasten Seat Belt, εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009 με τους Gianluca και Andrea Reina.

Η εκδήλωση για το άνοιγμα του κεντρικού γραφείου της Fasten Seat Belt στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Pharaoh στην καρδιά της πόλης. Το πάρτι διοργάνωσε με επιτυχία η εταιρεία επικοινωνίας Davlas PR. Το «παρών» έδωσαν προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας και του luxury, εκπρόσωποι διεθνών brands, μοντέλα, ηθοποιοί και καλλιτέχνες.

Τι είναι η Fasten Seat Belt

Η Fasten Seat Belt, ιδρύθηκε το 2009 και υπό την ηγεσία του CEO Filippo Richeri Vivaldi Pasqua, αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες εκδηλώσεων στον τομέα του luxury και της μόδας. Η αποστολή της είναι να προσφέρει μια μοναδική και καινοτόμο οπτική του κόσμου των εκδηλώσεων, δημιουργώντας αποκλειστικές και κομψές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις ξεχωριστές αξίες κάθε brand. Χάρη στο πρωτοποριακό της όραμα στον τομέα των εκδηλώσεων, η Fasten Seat Belt έχει κερδίσει τη φήμη στο να δημιουργεί ευκαιρίες που επιτρέπουν στα brands να εκφράσουν την ταυτότητά τους με μοναδικό τρόπο, εμπλέκοντας τους συμμετέχοντες σε εκπληκτικές εμπειρίες.

Με εξειδίκευση στον κόσμο του luxury, κάθε εκδήλωση που διοργανώνει ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και τις λεπτομέρειές της. Η Fasten Seat Belt διακρίνεται για την ανάπτυξη δημιουργικών μορφών, μη συμβατικών παραγωγών και νέων γλωσσών αφήγησης που συνδυάζουν εμπειρίες offline και online. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τη δημιουργία και παραγωγή εκδηλώσεων, εμπειρίες μάρκετινγκ λιανικής, στρατηγική IP και συμβουλευτική, καθώς και προσαρμοσμένες εμπειρίες.