Υπάρχει πιο timeless κομμάτι από το μακρύ παλτό; Η απάντηση είναι φυσικά αρνητική. Η διαχρονικότητα του είναι αδιαμφισβήτητη και σχεδιαστικά μοιάζει σαν μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά που μας κρατά ασφαλείς.

Το παλτό το επιλέγουμε κάθε χρόνο για να ολοκληρώσει τα χειμερινά μας outfits, χαρίζοντας μας επιβλητικά και stylish looks με μια αισθητική που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Μακρύ, σε ίσια αντρική ή oversized γραμμή το παλτό είναι ένα unisex κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις και το οποίο αδιαπραγμάτευτα πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Και μπορεί το μαύρο να είναι κλασική αξία όμως αν θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο παλτό φέτος τον χειμώνα, μπορείτε να προτιμήσετε ένα σε λευκό ή εκρού χρώμα. Το άσπρο είναι το απόλυτο χρώμα αυτής της εποχής, συνδυάζεται με όλη την υπόλοιπη χρωματική παλέτα και παράλληλα δίνει φως στο υπόλοιπο σύνολο σας.

Επίσης, είναι elegant, νεανικό, φωτεινό και απαράμιλλα όμορφο. Το λευκό παλτό θα δώσει μια νέα ώθηση στο στιλ σας και σίγουρα θα σας βγάλει από το μουντό mood του χειμώνα παρακινώντας σας να κάνετε κι άλλους συνδυασμούς με περισσότερη λάμψη και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο TheNotebook.gr