Η Julia Fox σαν μια άλλη Daenerys Targaryen δημοσίευσε ένα βίντεο με ένα φλεγόμενο παλτό. Η μακριά ουρά στο μαύρο πανωφόρι της φαίνεται να πιάνει φωτιά, ενώ εκείνη ποζάρει. Θα μπορούσε να γίνει για τις ανάγκες κάποιας ταινίας σούπερ ηρώων, όμως, δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Το «pyro coat», όπως ονομάστηκε, ήταν δημιουργία του επίδοξου σχεδιαστή μόδας Sam Macer, ενώ η εμφάνισή της σχεδιάστηκε από την Briana Andalore. Η ανάρτηση έγινε ακόμα πιο περίεργη, καθώς έγραψε ότι σε αυτήν την ταράτσα «έπιασε» τον γιο της. Too much information.

Το βίντεο διάρκειας περίπου 25 δευτερολέπτων, που γυρίστηκε από τον καλλιτέχνη, Ben Draghi, έχει μπει στο “Char” των Crystal Castles. Η κάμερα αρχικά γυρίζει πάνω από την ουρά του ενδύματος προτού φτάσει στη Fox, η οποία φοράει ένα «αυστηρό», μαύρο κορμάκι και ψηλές μπότες στιλέτο μέχρι το γόνατο κάτω από το καυτό κομμάτι. Στην συνέχεια τα μανίκια της τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε αποκλειστικά στο Page Six Style τους πυροτεχνικούς μηχανισμούς πίσω από την εμφάνιση του μοντέλου. «Το παλτό είναι δερμάτινο και τα μανίκια και η ουρά είναι τυλιγμένα με τεντωμένο ατσάλινο μαλλί που χρησιμοποιείται συνήθως από ξυλουργούς και μηχανικούς. Όταν τα κομμάτια καίγονται, το ατσάλινο μαλλί αποσυντίθεται και εκθέτει το εσώρουχο. Αλλά καίγεται σε χαμηλή θερμοκρασία κοντά σε αυτή του σώματος», είπε ο Macer.

«Λόγω των καλυμμάτων των μανικιών και των επενδύσεων, τα κομμάτια μπορούν να καούν πολλές φορές», εξήγησε στην συνέχεια. Κάθε αντικείμενο θα εξακολουθεί να «απαιτείται εκ νέου τύλιγμα του ατσάλινου μαλλιού μεταξύ κάθε καύσης», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ??? (@juliafox)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Τα ελληνικά brands που θέλουμε να ντύνουν τα καλοκαίρια μας

Φορέματα για να πας σε γάμο που κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ

Vans και Pretty Guardian Sailor Moon ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά: Γεμάτη αγάπη και φιλία η νέα τους κολλεξιόν