Τα it-girls του instagram ξέρουν πως να φορέσουν σωστά το απόλυτο ρούχο του χειμώνα, το παλτό τους! Φέτος, ξεχώρισαν τα oversized σε φαρδιές αλλά και αντρικές ίσιες γραμμές με το καμηλό, το μαύρο και το γκρι να πρωταγωνιστούν όπως σε κάθε σεζόν.

Αυτή την φορά, είδαμε και έντονα χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο, φούξια και γαλάζιο με λεπτομέρειες από γούνα τα περισσότερα, μακριά και ογκώδη.

Valentina Ferragni

Το κόκκινο παλτό σε ίσια γραμμή είναι από τα must have πέρα από τα κλασικά που είναι safe αλλά και προβλέψιμα.
Ένα παλτό σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ταιριάζει με πολύ περισσότερα ρούχα από ότι μπορεί να έχετε στο μυαλό σας. Σίγουρα συνδυάζεται εύκολα με τζιν και μαύρο παντελόνι ενώ, μπορείτε να παίξετε με το color-blocking.

Alessia Marcuzzi

Ένα παλτό σε απόχρωση του καφέ και του καμηλό είναι ένα ρούχο που θα σας τα κάνει όλα πιο εύκολα. Είναι γλυκό σαν χρώμα και κατάλληλο για όλους τους γήινους χρωματικούς συνδυασμούς. Φέτος, είδαμε πολύ soft coat σε αντρικές και loose γραμμές.

Beatrice Valli

Το λευκό είναι από τα πιο παρεξηγημένα χρώματα του χειμώνα αφού πολλές το κρατάνε μόνο για το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα, ένα total white ouutfit αποπνέει πάντα κομψότητα. Αν φοβάστε το καθαρό λευκό δοκιμάστε ένα μακρύ παλτό στο χρώμα του πάγου.

Leonie Hanne

Τα μακριά puffer jacket είναι ό,τι πιο εύχρηστο και ταυτόχρονα ζεστό. Μπορείτε να το κρατήσετε για πιο casual εμφανίσεις και να το συνδυάσετε με πλεκτά πουλόβερ και chelsea boots.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BEATRICE VALLI (@vallibeatrice)

Tamara Kalinic

Φυσικά και θέλουμε ένα καρό, μακρύ παλτό σε συνδυασμό του καφέ και του μαύρου που ξεφεύγει από τις κλασσικές επιλογές. Εξάλλου, το καρό δεν είναι πάντα τάση και σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα το αναπολήσουμε. Plus, ξεχωρίζει η λεπτομέρεια με τα κρόσια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Τέλος, αυτό που είναι μεγάλο trend από πέρυσι είναι τα μακριά, oversized παλτό από οικολογικές γούνες σε έντονα χρώματα όπως σκούρο μπλε και κόκκινο. Είναι πολύ ζεστά, με μαλακή υφή και ανάλογα με το styling προσαρμόζονται και φοριούνται όλη την ήμερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Διάβασε ακόμα: “Digital dress code: Το Metaverse και η εικονική πραγματικότητα στρέφουν μεγάλους Οίκους σε virtual κολεξιόν