Το τέλος του Succession πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, με την αγωνία για τον διάδοχο του Λόγκαν Ρόι να κορυφώνεται. Το προτελευταίο επεισόδιο, Church and State, έχει φτάσει ήδη στο 9,5 (6.862 ψήφοι) στο imdb και έχει πυροδοτήσει μια σειρά υποθέσεων και σεναρίων, αναμένοντας την τελική έκβαση, με τον Kendall Roy να εμφανίζεται ως ο πιθανότερος διάδοχος.

Το παλτό – όνειρο

Kendall Roy

Παρόλο που οι εξελίξεις του 9ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Succession ήταν καταιγιστικές, με τις ατάκες να φεύγουν σε ρυθμούς κινέζικου τελικού στο πινγκ πονγκ. Παρόλο το καθηλωτικό του επεισοδίου, όμως, υπήρχε κάτι φαινομενικά άσχετο με το οποίο εκατομμύρια τηλεθεατών κόλλησαν.

Το παλτό που φορούσε ο Kendall Roy για την κηδεία του πατέρα του ερέθιζε το μάτι, σε τέτοιο βαθμό που πολλοί άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο για να βρουν τη φίρμα του συγκεκριμένου κομματιού, αλλά και την τιμή του -ο Kendall Roy το φορούσε, όχι κανένας τυχάρπαστος εργάτης.

Αναμφίβολα, το κύρος που πρόσθετε στον περίλυπο γιό του Logan Roy ήταν ένα σεναριακό statement, που φανέρωνε το status έναντι των μικρότερων αδελφών του. Kendall Roy is the boss, bitches!

Kendall Roy

Που θα το βρεις

Το παλτό, ένα μείγμα κασμίρ και αλπακά, με τσέπες διακοσμημένες με σουέτ και μοτίβο ψαροκόκαλου, φέρει την υπογραφή Loro Piana κι έκανε τον Kendall Roy να δείχνει το απόλυτο αφεντικό.

Το Loro Piana Savile Cashmere Blend Overcoat κοστίζει περίπου 8.800 δολάρια. Μια πιο φτηνή εναλλακτική είναι το μάλλινο μονόπετο της Canali, στο ίδιο στιλ με το παλτό του Kendall Roy.

Όπως και να έχει, το παλτό πρέπει να είναι το πιο ακριβό κομμάτι μιας ντουλάπας και το συγκεκριμένο θα περάσει από τον πατέρα στον γιο. Ίσως να πάει και παραπέρα…

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Kendall Roy αναστατώνει τους fans του Succession. Έχουν προηγηθεί πολλά outfits, πριν από αυτό, με τελευταίο ένα ζευγάρι sneakers.