Το 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ξεκίνησε και οι celebrities έλαμψαν στο κόκκινο χαλί. Πρεμιέρα έκανε το White Noise με τους Greta Gerwig και Adam Driver. Η ταινία είναι μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Don DeLillo του 1985, μια σάτιρα για μια μικτή μεσοαστική οικογένεια στα προάστια της Αμερικής, την οποία ο σκηνοθέτης Noah Baumbach ανακάλυψε ξανά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σε αυτούς που ξεχώρισαν ήταν η Julianne Moore, η Grace Elizabeth αλλά και η Hillary Clinton. Όλα τα εντυπωσιακά φορέματα έκλεψαν την παράσταση σε ένα από τα παλαιότερα κινηματογραφικά φεστιβάλ στον κόσμο.

Είδαμε πολλά αξεσουάρ με διαμάντια, μιας και το Φεστιβάλ χρηματοδοτείται από την Cartier. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Clinton. Η 74χρονη πρώην υπουργός Εξωτερικών επέλεξε ένα καφτάνι με τιρκουάζ γιακά και δύο λαμπερά ασημένια βραχιόλια, που ταίριαζαν με την λάμψη του φορέματος.

Η Moore, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, έκλεψε την παράσταση με ένα λαμπερό φόρεμα Valentino και κοσμήματα Cartier. Η Cate Blanchett έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2022 με μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα υψηλής ραπτικής Schiaparelli με λαιμόκοψη γεμάτη λουλούδια.

Στις καλοντυμένες βρίσκεται και η Alessandra Ambrosio. Επέλεξε ένα ροζ σιφόν φόρεμα και κάπα του Ermanno Scervino που τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια της. Η επιτομή του σικ, ωστόσο, ήταν η Grace Elizabeth, που εμφανίστηκε με ένα κλασικό λευκό φόρεμα από την Alberta Ferretti.

Η Tessa Thompson έφερε επίσης έκανε αίσθηση στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια κόκκινη τουαλέτα με κουκούλα από τον Elie Saab. Το σύνολο συμπλήρωσε με κόκκινο καλσόν και παπούτσι, τα οποία δεν ξεχώριζαν από το φόρεμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gad Diaries (@gad.diaries)

Το αστέρι του White Noise Adam Driver, έκανε μια απλή αλλά σικ εμφάνιση, επιλέγοντας ένα κλασικό κοστούμι, όπως και ο Regé-Jean Page. Τέλος, εντυπωσιακή ήταν και η Jodie Turner-Smith με ένα πολύχρωμο φόρεμα από τον Christopher John Rogers και τα κοσμήματα Bulgari για την πρεμιέρα του Bardo.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tapete Roxo ? (@tapete_roxo)