Το παγκόσμιο είδωλο Τζένιφερ Λόπεζ πραγματοποίησε μια αυθόρμητη εμφάνιση δίπλα στον σούπερ σταρ DJ και παραγωγό Μαρκ Ρόνσον σε ένα εντυπωσιακό πάρτι στον ουρανό, για τον εορτασμό του μεγάλου opening του One&Only One Za’abeel.

Από την Ελλάδα, παρευρέθηκαν η Βίκυ Καγιά, η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης και η διεθνούς φήμης content creator Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσίασε τους καλεσμένους με μια αυθόρμητη εκτέλεση ενός medley από επιτυχημένα τραγούδια: Jenny From the Block, Can’t Get Enough (το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο This is Me…Now) και Get Right. Φορώντας ένα λαμπερό ροζ jumpsuit, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε στο νέο και γεμάτο ζωή νυχτερινό κέντρο Sphere στο The Link, το νέο lifestyle προορισμό στο Ντουμπάι, που βρίσκεται 100 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε με τον επτά φορές βραβευμένο με Grammy Μαρκ Ρόνσον στα decks κατά τη διάρκεια του DJ set του, πριν πάρει αυθόρμητα το μικρόφωνο και ανεβεί στην κορυφή του DJ booth, σηματοδοτώντας την πρώτη τους συνεργασία.

Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα sets από τον ηθοποιό και DJ Ίντρις Έλμπα.

Σχετικά με το One&Only

Στο απόγειο του υπερπολυτελούς σχεδιασμού, των αυθεντικών εμπειριών και της γνήσιας φιλοξενίας, το One&Only αποτελεί μια εξαιρετική συλλογή μοναδικών θέρετρων και ιδιωτικών κατοικιών που βρίσκονται στους πιο εμπνευσμένους προορισμούς του κόσμου. Σχεδιασμένα σε αρμονία με τη φύση και βυθισμένα στον τοπικό πολιτισμό, κάθε εξαιρετικό, μοναδικό θέρετρο έχει τη δική του ξεχωριστή αφήγηση και χάρισμα. Η αποκλειστική συλλογή περιλαμβάνει προορισμούς σε όλο τον κόσμο, από την Ελλάδα και το Μεξικό έως το Μαυρίκιο και τη Ρουάντα, με μελλοντικά θέρετρα στο νησί Κέα στην Ελλάδα και στο Big Sky στη Μοντάνα.

Οι ιδιωτικές κατοικίες του One&Only είναι προς το παρόν διαθέσιμες για αγορά στο Μαυρίκιο, το Μεξικό, το Μαυροβούνιο, τη Μοντάνα (ΗΠΑ), την Ελλάδα και το Ντουμπάι (ΗΑΕ). Περισσότερες πληροφορίες για το One&Only είναι διαθέσιμες στο oneandonlyresorts.com.