Τις δυνάμεις του βάζει ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Open TV, Χρήστος Παναγιωτόπουλος για να πετύχει το νέο στοίχημα πλήρους μετασχηματισμού του σταθμού σε ενημερωτικό κανάλι, αναλαμβάνοντας πλέον και την προσωπική ευθύνη για την επιτυχή έκβαση της τοποθέτησής του στον χάρτη των ενημερωτικών σταθμών που θα κάνουν τη διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δείκτες τηλεθέασης αντιστέκονται με την επίδοση του καναλιού στο σύνολο να ξεπερνά το 7% και με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να έχει, χάρη στην προσπάθεια που γίνεται στον ενημερωτικό τομέα, μεγάλη διείσδυση στο τηλεοπτικό κοινό, ξεπερνώντας συχνά και το 12%.

Η Εύα Αντωνοπούλου η νέα προσθήκη του ενημερωτικού OPEN

Παρά τις διαρροές στελεχών και δημοσιογράφων, με πιο πρόσφατη την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου από το OPEN, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος επεδίωξε μια αντίστοιχη λύση στο πρόσωπο της Εύας Αντωνοπούλου, παρουσιάστριας του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων στον ΣΚΑΪ.

Πράγματι η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία διατηρεί εξαιρετικά φιλικές σχέσεις με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, συζητά το ενδεχόμενο αποχώρησής της από τον ΣΚΑΙ, γεγονός που προκαλεί νευρικότητα στην «ισχυρά κυρία» του Φαλήρου, Εύη Κουτσαυτάκη, που ήδη της διεμήνυσε να τα μαζέψει πριν από την ώρα της και να αποχωρήσει στις 31 Μαΐου αντί για τις 30 Ιουνίου (εκπνοή συμβολαίου). Μάλιστα το πιο ισχυρό σενάριο κάνει λόγο για ελάχιστη δυνατή εμπλοκή της Εύας Αντωνοπούλου στην εκλογική βραδιά ή και για πλήρη αποχή της.