Δημοσιογράφοι ρώτησαν τους συνδημιουργούς του Better Call Saul εν όψει της πρεμιέρας της 6ης και τελευταίους του σεζόν, Vince Gilligan και Peter Gould, εάν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν οι πρωταγωνιστές της «αδερφής» σειράς του, Breaking Bad, Bryan Cranston και Aaron Paul. Η απάντησή τους; «Κρίμα δεν θα ήταν εάν δεν εμφανίζονταν; Το ακούσατε πρώτοι εδώ» επιβεβαιώνοντας ότι το μεγάλο crossover των δύο σειρών έρχεται.

Το prequel ‘Better Call Saul’, που για πολλούς είναι εξίσου καλό αν όχι και καλύτερο από την original σειρά, κάνει την πρεμιέρα του στις 18 Απριλίου 2022.

Αυτήν την στιγμή το χρονικό timeline της σειράς του AMC πλησιάζει την αρχή του Breaking Bad, έτσι το να δούμε τους Walter White και Jesse Pinkman ήταν ίσως αναπόφευκτο.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά crossovers σε σειρές και κινηματογράφο (σε παραγωγές όπως του CW, της DC, της Marvel, του Grey’s Anatomy και σε άλλα), έτσι δεν έμοιαζε τόσο απίθανο το σενάριο να συμβεί το ίδιο και με στο ευρύτερο μυθοπλαστικό σύμπαν για τα καρτέλ ναρκωτικών του Albuquerque, όπου διαδραματίζονται το ‘Breaking Bad’, το ‘Better Call Saul’ και η ταινία ‘El Camino’.

Ο Gould μάλιστα, ανέφερε σε μία πολλά υποσχόμενη δήλωση ότι οι δύο κόσμοι «θα ενωθούν με τρόπο που δεν έχουν ξανά δει οι τηλεθεατές».

Τέλος, αρκετοί χρήστες των social media έχουν αναφέρει πως θεωρούσαν αναμενόμενο κάποια στιγμή να εμφανιστούν επιτέλους και οι δύο πρωταγωνιστές του Breaking Bad, καθώς πολλοί άλλοι χαρακτήρες της σειράς έχουν κάνει guest εμφανίσεις στο Better Call Saul. Ανάμεσά τους ο Giancarlo Esposito ως Gustavo Fring, ο Jonathan Banks ως Mike Ehrmantraut, Mark Margolis ως Hector Salamanca και ο Dean Norris ως Hank Schrader.

*Κεντρική φωτογραφία: Ο Aaron Paul, o Bryan Cranston και ο Bob Odenkirk στα 66α Βραβεία EMMY του 2014 (Getty Images)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Severance: Η καλύτερη νέα σειρά της χρονιάς ως τώρα παίζει στο Apple TV+

Netflix – Top 10: Οι σειρές και οι ταινίες που «τρεντάρουν» αυτήν τη στιγμή

House of the Dragon: Έχουμε επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το spin-off του Game of Thrones