Έχουμε, επιτέλους, ημερομηνία πρεμιέρας για το House of the Dragon. Το πρώτο επεισόδιο του spin-off του Game of Thrones θα δούμε και επισήμως στις 21 Αυγούστου από την πλατφόρμα του HBO.  

H επερχόμενη σειρά βασίζεται στο βιβλίο του George R. R. Martin «Fire & Blood» και εκτυλίσσεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. Θα αφορά τα γεγονότα που οδήγησαν στον εμφύλιο πόλεμο των μελών του Οίκου των Targaryen, από τον οποίον τελευταία απόγονος ήταν η «Μητέρα των Δράκων», Daenerys Targaryen.

House of the Dragon

Πρωταγωνιστής του cast θα είναι ο Paddy Considine ενώ δίπλα του θα δούμε και τους: Emma D’Arcy, Milly Alcock, Olivia Cooke, Emily Carey, Matt Smith, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel και Graham McTavish.

Η ανάπτυξη της σειράς ξεκίνησε το 2018, περίπου την εποχή που ο Martin μίλησε σε συνέντευξή του για την πιθανότητα να υπάρξει στο μέλλον ένα spin-off prequel του Game of Thrones. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο τέλος του περασμένου έτους ενώ το post-production ήταν έτοιμο τον Φεβρουάριο. Ο George R. R. Martin θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού, αν και έχει καθυστερήσει χρόνια η κυκλοφορία του επόμενου βιβλίου της σειράς «Α Song of Ice & Fire».

Ξενερώσαμε με το τέλος του Game of Thrones; Ναι. 

Θα δούμε το House of the Dragon με το που βγει το 1ο επεισοδιο; Επίσης ναι. 

*πηγή φωτογραφιών: HBO 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Ozark: Κυκλοφόρησε το καθηλωτικό trailer για το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν – H Ruth «διψά» για εκδίκηση

Bridgerton: Κι όμως, η 2η σεζόν είναι πολύ καλύτερη

Disney+: Έρχεται, επιτέλους, στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου – Πόσο θα κοστίζει