Μερικές εβδομάδες από το επεισοδιακό φινάλε της 2ης σεζόν του Euphoria, έχουμε πάθει ένα μικρό σύνδρομο στέρησης από την σειρά-φαινόμενο του HBO. Μίας και η πολυ-αναμενόμενη 3η σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της το 2024 (!), βρήκαμε και σημειώσαμε όλα τα storylines που δεν έκαναν pay-off σε αυτόν τον κύκλο και περιμένουμε να βρουν την λύση τους στον επόμενο.

Τι θα γίνει με τα χρήματα που χρωστάει η Rue στην Laurie; Που είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας Jacobs; Γιατί η Kat έχει αποσιωπηθεί εντελώς σε αυτόν τον κύκλο; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα μένουν αναπάντητα και θα τα συζητήσουμε όλα, παρακάτω.

Σε αυτό το σημείο να αφήσουμε το απαραίτητο Spoiler-Warning για όσους δεν έχουν ολοκληρώσει και τους δύο κύκλους του Euphoria, καθώς θα ακολουθήσουν πολλές αποκαλύψεις. Προειδοποιήσαμε.

Που θα δεις τα επεισόδια της ανατρεπτικής σειράς; Στην Vodafone TV, φυσικά, στο «Σπίτι του HBO».

*Πηγή φωτογραφιών: HBO

Όσα περιμένουμε να δούμε στην 3η σεζόν του Euphoria

To χρέος της Rue στην Laurie

Μία από τις πιο έντονες στιγμές του 2ου κύκλου ήταν όταν η απελπισμένη πρωταγωνίστρια Rue, σε άθλια κατάσταση, χτύπησε την πόρτα της Laurie, της εμπόρου ναρκωτικών. Παρά την ήρεμη φωνή της και την φιλική της εμφάνιση, η Laurie είχε κάτι το πολύ τρομακτικό. Έχοντας δεδομένα όσα είπε στην Rue όταν της έδωσε την βαλίτσα με ναρκωτικά αξίας $10.000 (π.χ. ότι αν την προδώσει θα την «πουλήσει» σε κύκλωμα trafficking), είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Laurie απλώς θα την ξέχναγε, αφού απέδρασε από το σπίτι της.

Εάν δεν υπάρξει συνέχεια ή δεν γίνει κάποια αναφορά στο ζήτημα αυτό στην 3η σεζόν, θα κλονιστεί ο ρεαλισμός που επιδεικνύει έως τώρα η δημοφιλής εφηβική σειρά.

Euphoria

To τρίτο παιδί των Jacobs

Εάν και μάθαμε πολλά για τον Cal Jacobs (τον πατέρα του Nate) και την ιστορία του σε αυτήν την σεζόν, ένα μυστήριο συνεχίζει να παραμένει. Ποιο είναι ο τρίτο παιδί, αυτό που βλέπουμε στο κάδρο που υπάρχει στο σπίτι τους; Η κάμερα της σειράς έχει κάνει πολλές φορές και στις δύο σεζόν focus στο συγκεκριμένο κάδρο, οπότε κάποια σημασία θα έχει το μυστήριο αυτό πρόσωπο. Έχουμε δει ότι ο Nate έχει έναν μόνο μεγαλύτερο αδερφό και δεν έχει γίνει καμία αναφορά ή υπαινιγμός για την ύπαρξη τρίτου παιδιού. Ποιο είναι όμως το χαμογελαστό νήπιο στην οικογενειακή φωτογραφία δίπλα από τον Cal;

Στην φωτογραφία και τα τρία παιδιά των Jacobs είναι σε αρκετά μικρότερη ηλικία, οπότε υπολογίζουμε ότι το τρίτο και μικρότερο αδερφάκι θα έπρεπε σήμερα να είναι γύρω στα 11-13.

Θα μάθουμε στην επόμενη σεζόν τι συμβαίνει; Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που είδαμε τον Cal ήταν ενώ του πέρναγαν χειροπέδες, οπότε δεν περιμένουμε να τον δούμε να επιστρέφει στο σπίτι των Jacobs.

Euphoria

Που είναι ο Christopher McKay;

Βασικό μέλος του cast στην 1η σεζόν, ο McKay είχε μάλιστα και δικό του αφιερωμένο επεισόδιο όπου μάθαμε περισσότερα για τον χαρακτήρα και το υπόβαθρό του. Αφού χώρισε από την Cassie στο τέλος του πρώτου κύκλου, μάλλον οι ιθύνοντες της σειράς αποφάσισαν να τον απομακρύνουν από το βασικό roast, αφού σε ολόκληρη την 1η σεζόν, τον είδαμε σε ένα μόνο επεισόδιο για ελάχιστη ώρα.

Όταν ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, Algee Smith, ερωτήθηκε από fans στο Twitter γιατί δεν εμφανίστηκε περισσότερο ο χαρακτήρας του στην 2η σεζόν, εκείνος απάντησε αινιγματικά «Ούτε εγώ ξέρω. Ρωτήστε το HBO»

Πολλοί κατηγόρησαν το Euphoria για στερεοτυπικό σεναριακό γράψιμο, καθώς ο μόνος μαύρος βασικός χαρακτήρας αποδείχτηκε «αναλώσιμος».

Euphoria

Δικαίωση στην Kat

Άλλος ένας χαρακτήρας που αποσιωποιήθηκε εντελώς, είναι αυτός της Kat Hernandez. Τα tabloids αναφέρουν, χωρίς επιβεβαίωση, ότι ο λόγος που η Kat υποβαθμίστηκε σε δευτερεύοντα ρόλο αυτήν την σεζόν, είναι στην πραγματικότητα η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ηθοποιό που την υποδύεται, Barbie Ferreira και στον δημιουργό της σειράς Sam Levinson. Αναφέρεται ότι ο Sam ήθελε η Kat να εμφανίσει διατροφικές διαταραχές στην 2η σεζόν, κάτι στο οποίο άσκησε βέτο η Ferreira, καθώς το θεώρησε στερεοτυπική απεικόνιση χοντρού ατόμου στα media, ειδικά μετά το body positivity που είχε επιδείξει ο χαρακτήρας της στην 1η σεζόν.

Το κοινό ελπίζει να επαναφέρουν δυναμικά την Kat στην 3η σεζόν, καθώς είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς.

Euphoria

Η Gia χάνει την γη κάτω από τα πόδια της

Ένα ζήτημα που αναμένουμε να μας απασχολήσει πολύ στην 3η σεζόν είναι η κατρακύλα της Gia, της αδερφής της Rue. Στην 2η σεζόν είδαμε την Gia μόνον να κλαίει και να ανησυχεί ενώ η μητέρα των κοριτσιών αποκάλυψε στην Rue ότι η μικρή της αδερφή δεν κοιμάται, δεν τρώει και σημειώνει πολύ κακές επιδόσεις στο σχολείο.

Θα ακολουθήσει και η Gia τον δρόμο της Rue προς την καταστροφή;

Το να έχει σημαντικότερο ρόλο η Gia αναμένεται να κάνει ακόμη μεγαλύτερη star την ηθοποιό που την υποδύεται, Storm Reid. Ήδη μιλάμε για το νέο IT girl του Χόλυγουντ, η οποία στην τελευταία της εμπορική συνεργασία ήταν το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Maybelline.

Euphoria

Η σχέση της Jules με τον Nate

Στην 1η σεζόν η Jules ήταν ερωτευμένη με τον Nate, ακόμη και εάν εκείνος της μίλαγε από ψεύτικο προφίλ που είχε φτιάξει για να την χειραγωγήσει. Στην πορεία, ανέπτυξε και εκείνος συναισθήματα για εκείνη.

Εκεί που περιμέναμε στην 2η σεζόν να γίνει κάτι ακόμη μεταξύ τους… δεν μοιράστηκαν καν τηλεοπτικό αέρα και η ιστορία αυτή σβήστηκε εντελώς -πέρα από μία πολύ σύντομη σκηνή.

Τα tabloids έχουν ξανά τις θεωρίες τους. Η Hunter Scheiffer (Jules) λέγεται ότι τσακώθηκε με τον Jacob Elordi (Nate) και η πρώτη ζήτησε να μην βρίσκονται μαζί στα ίδια set γιατί δεν θέλει να τον βλέπει.

Έτσι, το σενάριο άλλαξε και εκεί που θα είχαμε κρυφή σχέση μεταξύ τους, η ιστορία έφερε τον Nate στην αγκαλιά της Cassie.

Αναμένεται να λάβουμε απαντήσεις στο τι έγινε μεταξύ τους στην 3η σεζόν; Μπορεί και όχι.

Euphoria

Πόσο άλλο θα ασχοληθούμε με τον Elliot;

Δεν έχουμε πολλά να γράψουμε για τον Elliot καθώς δεν είναι και ο πιο συμπαθής χαρακτήρας. Μηδενικό βάθος, άγνωστο backstory και μπερδεμένη σχέση με τις πρωταγωνίστριες Rue και Jules.

Να μην αναφερθούμε στο τραγούδι του στο φινάλε της 2ης σεζόν που, τελειωμό δεν είχε.

Fun Fact: O μουσικός Dominic Fike που υποδύεται τον Elliot είναι ζευγάρι με την Junter Scheiffer που υποδύεται την Jules, στην πραγματική ζωή.

Εσείς τι άλλο περιμένετε να δούμε στην 3η σεζόν του Euphoria; Υπομονή μέχρι το 2024.

Όλα τα επεισόδια του Euphoria είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το Vodafone TV, το «Σπίτι του HBO» και τα νέα επεισόδια κάθε κύκλου προβάλλονται σχεδόν ταυτόχρονα με την προβολή τους στην Αμερική. 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Doctor Who: Έντονες διαμαρτυρίες για την πιθανή επιλογή του Hugh Grant

«Lupin» στο Lupin: Συμμορία έκλεψε εξοπλισμό από το στούντιο της σειράς του Netflix

Lisa Kudrow: «Ναι» σε reboot των Friends αλλά με μία προϋπόθεση