Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η αρχή θα έπρεπε να είχε γίνει με το Έτερος Εγώ, ωστόσο τελικά γίνεται με το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Είναι επίσημο πλέον πως το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά που προβάλλεται από το MEGA.

Οι φήμες ήταν έντονες τις τελευταίες ημέρες πως το Maestro θα «μετακομίσει» στην streaming πλατφόρμα, αλλά κρατούσαμε μικρό καλάθι. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που καταφέρνει να μπει στη βιβλιοθήκη του Netflix κι αυτό είναι σημαντικό για τις ελληνικές παραγωγές. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλες στην πορεία.

Maestro Netflix

Διαβάστε ακόμη: Γιατί το Inside Man είναι η πιο must watch σειρά του Netflix: 4 επεισόδια διαλεύκανσης εγκλημάτων και μια τεράστια ανατροπή

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Η σειρά πάντως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην χώρα μας και ακόμα κι αν κάποιοι δεν δηλώνουν φαν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μπορούν να διακρίνουν το πόσο άρτιο είναι το Maestro.

https://youtu.be/X8QwZCKvpVk