Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα, Ξεκίνησε με μια τηλεοπτική συνεργασία πριν 13-14 χρόνια η οποία οδήγησε σε καθημερινές εντάσεις και κόντρες, με τους δύο να ομολογούν πως ήταν από τις χειρότερες τηλεοπτικές τους εμπειρίες. Πέρασαν χρόνια στα οποία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς δεν είχαν πάρε-δώσε και άφηναν μπηχτές ο ένας για τον άλλον. Τελικά, τα τσεκούρια του πολέμου θάφτηκαν και η επιστροφή σε μια επικοινωνία σφραγίστηκε με την παρουσία του Μουτσινά στο 2Night Show και τούμπαλιν.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η πτωτική πορεία της εκπομπής, έχει κάνει τον Νίκο Μουτσινά λίγο πιο κλειστό και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε το παράπονό του μέσα από την εκπομπή του το βράδυ της Τετάρτης.

Έχοντας καλεσμένη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η Τρελή του Σαγιό, μαζί με τον Μουτσινά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έδωσε τη θέση της παρουσίασης και έκατσε αυτός στη θέση του καλεσμένου. Όταν η κουβέντα πήγε στον Μουτσινά, ο παρουσιαστής μίλησε για την προσπάθεια που έκανε να βγουν για έναν καφέ και να μιλήσουν, η οποία δεν απέδωσε καρπούς.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα. Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά.

Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δεν με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ. Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά.

Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση».

https://www.youtube.com/watch?v=FvLwzOYAfIo&t=36s