Συνεχίζει να μας αφήνει «στοιχεία» η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την φημολογούμενη νέα σχέση που έχει εδώ και λίγο καιρό με τον Χρήστο Μάστορα.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έκλεισε τα 26 της χρόνια ενώ είναι διακοπές στην Ζάκυνθο και πήγε στην συναυλία του Χρήστου Μάστορα στο νησί για να γιορτάσει με την παρέα της.

Εκεί, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses της τραγούδησε το «Χρόνια Πολλά» για να της ευχηθεί, με το βίντεο να ανεβαίνει στον προσωπικό λογαριασμό φίλης της.

Γαρυφαλλιά

Ο Χρήστος Μάστορας εύχεται «Χρόνια Πολλά» στην Γαρυφαλλιά Καλληφώνη.

Χωρίς κάποιος από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι, οι φήμες οργιάζουν. Η Γαρυφαλλιά, πάντως, δεν χάνει ευκαιρία να βάζει σε κάθε της σχεδόν βίντεο στο TikTok μουσική υπόκρουση τα τραγούδια του Μάστορα, ενώ οι πολλοί παρατηρητικοί fans έχουν προσέξει ότι συχνάζουν στα ίδια μέρη.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Trap Lyrics

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η εντυπωσιακή καλλονή μόλις είχαν βγει από προηγούμενες σχέσεις όταν φαίνεται να συναντήθηκαν οι δρόμοι τους.

Πάντως, ο Χρήστος Μάστορας αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι σε σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση, όχι. Είμαι ελεύθερος»,  μιλώντας στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο όταν βρέθηκε με το συγκρότημα Melisses στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Kαι πρόσθεσε: «Δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι τελικά έγκυος; Η ίδια απαντάει στις φήμες | intronews.gr

Ξανά μαζί η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος – Οι κοινές φωτογραφίες από την Αίγινα | intronews.gr

Συνεχίζονται τα ξεκατινιάσματα του Εμμανουήλ με την Αντωνά: «Κακομαθημένο, θρασύτατο κοριτσάκι» | intronews.gr