Τον Απρίλιο του 2021 συστήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό, η σειρά του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος». Μια σειρά γεμάτη ανατροπές και αγωνία, που αμέσως κατέκτησε μια ξεχωριστή θέση στην τηλεόραση. Μας βρήκε εθισμένους μπροστά από τη μικρή οθόνη να παρακολουθούμε τα επεισόδια, δίνοντας ένα άλλο νόημα στις Κυριακές.

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» τελείωσε, όμως συνεχίζει να ακολουθεί μια επιτυχημένη πορεία. Έχοντας κατακτήσει την Ιταλία, την Αμερική και τον Καναδά, ετοιμάζεται πλέον να ταξιδέψει και στην Αυστραλία. 

Η Beta Film, στην οποία το MEGA παραχώρησε τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής του «Σιωπηλού Δρόμου», προχώρησε σε συμφωνία με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Special Broadcasting Service (SBS) για τη μετάδοση της σειράς. Το SBS κατέχει εξέχουσα θέση στον χώρο των media της Αυστραλίας διαθέτοντας πληθώρα τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Η διεθνής επιτυχία της δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τις στρατηγικές επιλογές του MEGA, το οποίο επενδύει στη μυθοπλασία υψηλών προδιαγραφών.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, ΜαρίσσαΤριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.