Όλο και περισσότερο μας απασχολεί η νέα τηλεοπτική κόντρα της ελληνικής showbiz, που εκτυλίσσεται μεταξύ της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της δημοσιογράφου Φωτεινής Πετρογιάννη. Εάν έχετε «χάσει επεισόδια», μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με το θέμα εδώ.

Τον «χαμό» που έχουν προκαλέσει οι δύο ξανθιές κυρίες σχολίασε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα της εκπομπής Happy Day. Η παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στο προσωπικό του Alpha για πάρα πολλά χρόνια τώρα, ήξερε πολλές λεπτομέρειες για όσα έχουν συμβεί «εκ των έσω» και αποκάλυψε πολλές νέες πληροφορίες.

«Μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει, μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωτοαπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη παρουσιαστών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες πόσω μάλλον έτσι δημόσια.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου που κάθε φορά που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει, όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα, ότι άκουγε φωνές, ότι πετάγονταν παπούτσια κτλ. Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει».

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστά και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day: