Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μιλώντας και για την εγκυμοσύνη της. 

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνη της, αλλά και το πώς είναι πλέον η μητρότητα. Όπως είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Καμιά φορά λέμε ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Κι εγώ έλεγα αυτό και στον άντρα μου και στην οικογένεια αλλά τελικά τα πήρα πολύ μέσα μου και είχα επιπλοκή στην εγκυμοσύνη. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το έχω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα» και συμπλήρωσε: 

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ».

Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνέχισε λέγοντας: «Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Δεν κουνιόμουν από τον καναπέ. Ήμουν σε χάλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά».