Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για το πώς πέρασε τις πρώτες γιορτές ως παντρεμένη, αλλά και για τον αγαπημένο της ανιψιό που της έκανε ποδαρικό.

Η ηθοποιός είπε στο «Happy Day» για τον γιο της αδερφής της: «Τον μάθαμε πώς να βάλει το δεξί ποδαράκι. Νομίζω ότι είμαι καλή θεία, τον αγαπάω πάρα πολύ, του πήρα κουκλοθέταρο για τις γιορτές».

Για τις γιορτές ως νιόπαντρη, είπε: «Δεν είχε καμία διαφορά από τις άλλες χρονιές, δεν αλλάζει νομίζω κάτι μετά τον γάμο, είναι κάτι που αισθανόμαστε εμείς οι εμπλεκόμενοι, αλλά το έχω ξαναπεί, δεν είναι κάτι που μπορώ ακριβώς να το εκφράσω».

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα ρωτήθηκε για το αν στο σπίτι, είναι δύσκολη συγκάτοικος και απάντησε: «Δεν έχω ελαττώματα, είμαι πολύ εύκολη, είμαι τακτικός άνθρωπος. Είμαι χαλαρή, έχω ελαττώματα, αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο της συγκατοίκησης».

Η Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν το μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα. Στο μυστήριο δεν υπήρχαν κάμερες ούτε παπαράτσι, αλλά μόνο η οικογένεια του ζευγαριού, στενοί φίλοι και συνεργάτες.

Δήμητρα Ματσούκα γάμος και γιορτές