Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν η Κατερίνα Λιόλιου,  η οποία παράχωρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Εκτός των άλλων, η τραγουδίστρια απάντησε και για το αν βιώνει ανταγωνισμό από άλλες γυναίκες στη δουλειά της ή την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως δεν είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

«Από γυναίκες δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Ειδικά από συναδέλφους. Με αγαπάνε για κάποιο λόγο οι γυναίκες. Κάποια θεματάκια που μπορεί να αντιμετώπισα στα χρόνια ήταν από άντρες. Με τις γυναίκες αλληλοστηριζόμαστε πολύ μεταξύ μας και είμαι χαρούμενη γι αυτό».

Κατερίνα Λιόλιου: «Κάνω δύο χρόνια ψυχανάλυση»

Όταν ρωτήθηκε αν έχει αλλάξει κάτι στην προσωπική της ζωή, από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα Λιόλιου είπε πως αυτό που έχει αλλάξει είναι που ανακάλυψε περισσότερο τον εαυτό της. Όπως είπε χαρακτηριστικά: 

«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Πρόταση γάμου δεν έγινε αυτόν τον 1,5 χρόνο. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Κανένας δεν μπορεί να μου δώσει έναν ορισμό γιατί είναι αφηρημένη έννοια.

Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τώρα περνάω μια περίοδο που βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι εν ενεργεία, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως».