Η Λένα Ζευγαρά τραγούδησε στο σημερινό (19/04) «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για τις νέες της μουσικές συνεργασίες και τις εμφανίσεις της. Η τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της τραγούδι, που έγινε αμέσως μεγάλη επιτυχία, είπε στον Νίκο Μουτσινά πως νιώθει αυτό το διάστημα που η καριέρα της βρίσκεται σε άνοδο.

Η Λένα Ζευγαρά επιλέγει προσεκτικά τα τραγούδια που ερμηνεύει: «Ακολουθώ πολύ το ένστικό μου και έχω έναν αξιόλογο παραγωγό», αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά.

Επίσης, θέλει να βρίσκεται σε έναν ρόλο όταν ερμηνεύει ένα τραγούδι και προσπαθεί να το κάνει υποστηρίζει: «Όταν τραγουδάω ένα κομμάτι προσπαθώ να μπω στον ρόλο, κάτι θα θυμηθώ και θα φέρω στο μυαλό μου. Συνήθως τους αφήνω στο “διαβάστηκε”, πρόσθεσε για τη νέα της μεγάλη επιτυχία που έχει αυτόν τον τίτλο.

Ενώ παραδέχτηκε πως προτιμά τα τραγούδια με τα οποία επιλέγει να διασκεδάσει: «Εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα ερμηνευτικά τραγούδια, που θα καθαρίσεις την ψυχή σου» και στη συνέχεια είπε στον Νίκο Μουτσινά πως δεν της αρέσει να μιλά για τα προσωπικά της, δίνοντας όμως μια μικρή λεπτομέρεια στο τέλος: «Η προσωπική σου ζωή δεν αφορά τον κόσμο, το πώς νιώθεις βγαίνει στον κόσμο. Αν είσαι καλά, βγαίνει στον κόσμο. Είμαι στα καλύτερά μου», παραδέχτηκε στην απογευματινή καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Photo credits: ΣΚΑΪ