Με αφορμή το πρωταπριλιάτικο αστείο του σεισμολόγου και επικεφαλής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, προκάλεσε τόσο την εισαγγελική παρέμβαση όσο και έναν καβγά μεταξύ του Στέφανου Κωνσταντινίδη και του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα», που προβλήθηκε, την Τετάρτη (05/04), στον ALPHA.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε, την Τετάρτη (05/04), τον συγκεκριμένο καβγά μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας με νόημα: «Σαν λαός δεν θέλουμε να ακούσουμε την άποψη του άλλου».

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ, λέγοντας: «Διαβάζετε τα κείμενα τι γράφουν μέσα για να μην παθαίνετε και πανικό. Όλο αυτό το πράγμα έγινε από έναν τίτλο που τσίμπησαν. Εδώ πέρα τα παιδιά πρέπει να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν και αυτοί, όχι μόνο εγώ. Εγώ είμαι μια χαρά και να σταματήσω.

Γιατί συνέβη αυτό ρε παιδιά; Ρε Στέφανε; Ρε Ανδρέα; Όλο αυτό έγινε από το πουθενά, ρε παιδιά. Γενικότερα και σαν λαός δεν θέλουμε να ακούσουμε την άποψη του άλλου. Λες στον άλλο “φυσικά, σε ακούω, πες μου”, αλλά ήδη τον έχεις ακυρώσει, γιατί έχεις την άποψή σου και δεν πρόκειται να στην αλλάξει και αυτό έγινε και σήμερα στην εκπομπή. Από εκεί και πέρα, περάσαμε σε προσβλητικούς προσδιορισμούς, προφανώς κάτι υπάρχει από πίσω, δεν μπορεί ξαφνικά να έγινε έτσι το μπαμ».

Photo credits: ΣΚΑΪ