Πολλά έχουν γραφτεί για το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς κατά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και για το αν θα μείνει στον ΣΚΑΪ, με τα διάφορα σενάρια να εμπλέκουν κατά κάποιον τρόπο ακόμα και την τραγωδία στα Τέμπη!

Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA, την Κυριακή (12/03), πως ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ο ΣΚΑΪ διώχνει τον παρουσιαστή επειδή τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η αλήθεια είναι, όμως, πως ο ΣΚΑΪ ήθελε διακαώς την ανανέωση της συνεργασίας του με τον παρουσιαστή, προτείνοντάς του διάφορα πρότζεκτ, αλλά ο Νίκος Μουτσινάς τα αρνήθηκε.

Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς για το τηλεοπτικό του μέλλον

Έτσι, λοιπόν, ο ίδιος στον «αέρα» της εκπομπής του με τίτλο «Καλό Μεσημεράκι» αποκατέστησε την αλήθεια, λέγοντας: «Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω, γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δεν μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου».

Ακόμα, ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε: «Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι. Θα τα πω και παρακάτω, απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια».

Photo credits: ΣΚΑΪ