Αυλαία έριξε χθες ο Σασμός, με ένα συγκινητικό επεισόδιο, όπου οι ερμηνείες σου σήκωναν την τρίχα κάγκελο. Λίγο-πολύ ξέραμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα, ωστόσο το φινάλε δεν είχε αυτή την έκρηξη που θέλαμε, πράγμα που δικαιολογεί εν μέρει την απογοήτευση των τηλεθεατών. But still, ήταν ένα επεισόδιο που τα δάκρυα κύλησαν ορμητικά.

Κόντρα στις Άγριες Μέλισσες και τον τελικό του Survivor που είχε απέναντι η μυθοπλασία του Alpha, κατάφερε να κερδίσει άνετα την τηλεθέαση. Σημείωσε μέσο όρο 40,6% στο γενικό σύνολο ενώ σε τέταρτο (21:30-21:45) άγγιξε μέχρι και το 44,4%. Στο δυναμικό κοινό συγκέντρωσε μέσο όρο 39,7%.

Οι Άγριες Μέλισσες συγκέντρωσαν μέσο όρο 25,6% στο γενικό σύνολο και 23,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το Survivor σημείωσε μέσο όρο 25,3% στο γενικό σύνολο και 21,8% στο δυναμικό κοινό.

Σασμός: Αξεπέραστη ερμηνεία της γιαγιάς Ρηνιώς

Ο Σασμός κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν, χάρισε άπλετες συγκινητικές σκηνές και δυνατές ερμηνείες. Στο φινάλε δεν θα μπορούσε να μην καθηλώσει εξίσου. Αναμφισβήτητα, ο θάνατος του Άγγελου ήταν η πιο δυνατή σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο. Δεν είδαμε ποτέ τον δολοφόνο του, ωστόσο η πιθανή ύποπτη είναι η Καλλιόπη. Κάποιες θεωρίες κάνουν λόγο και για τον Μανώλη και τον Μαθιό, αλλά μας φαίνονται κάπως υπερβολικές.

Η σκηνή έδειξε τον Άγγελο να κάνει μια επίσκεψη στην Καλλιόπη για να της αποκαλύψει ότι ξέρει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Ο ίδιος από το ιατρείο του τηλεφωνεί ψάχνοντας τον αστυνόμο αλλά δεν τον βρίσκει. Αυτό είναι και το τελευταίο του τηλεφώνημα πριν πεθάνει. Η πόρτα ανοίγει, μπαίνει ένα γνώριμο πρόσωπο και ακούγεται να λέει «τι θες εσύ εδώ;». Εκεί έπεσε νεκρός. Λίγο πριν, ο Κώστας εμφανίστηκε να καταστρέφει την καντίνα της Άσπας.

Η γιαγιά Ρηνιώ, δηλαδή η Όλγα Δαμάνη που την υποδύεται, ήταν για ακόμη μια φορά αξεπέραστη. Η ερμηνεία της ήταν ανατριχίλα σκέτη. Μας έκανε να μην μπορούμε να συγκρατηθούμε από το να βάλουμε τα κλάματα. Ξεκάθαρα ο ρόλος της ήταν αυτός που έδωσε στον Σασμό τις πιο δυνατές σκηνές όλη τη χρονιά.

Εξίσου συγκινητική σκηνή ήταν κι αυτή που ο Μαθιός συναντά τον πατέρα του. Φυσικά όχι στην πραγματικότητα, αλλά στο μυαλό του. Το σημείο που ο πατέρας του τον αγκαλιάζει και του λέει «να προσέχεις άντρα μου», έκανε εξίσου το twitter να πλαντάξει.

https://twitter.com/sassyyraccoon/status/1544762351982940160?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1544762351982940160%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fsasmos-kathilose-to-finale-tis-protis-sezon-oi-skines-poy-sygklonisan-to-twitter.9688985.html

Σασμός: Το τέλος που απογοήτευσε

Το τέλος της σειράς ήταν ξαφνικό. Δεν το περίμενε κανείς. Σαφέστατα έπρεπε να αφήσει πολλά ερωτήματα αναπάντητα, για να έχει λόγο ύπαρξης και η δεύτερη σεζόν, ωστόσο ήταν πολύ απότομο. Συγκεκριμένα, ο αστυνόμος πηγαίνει στο σπίτι του Μαθιού, την ώρα που έφευγε για την εκκλησία, και του ανακοινώνει τη σύλληψη του για έναν φόνο.

Δεν ξέρουμε ποιον εννοούσε ο Φραγκιαδάκης, αφού τη στιγμή εκείνη ακούγονται πυροβολισμοί και η σειρά τελειώνει. Είναι του Στεφανή; Είναι του Άγγελου; Θα μάθουμε την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Το Survivor 2022 «πέρασε και δεν άγγιξε»: Το πιο «άνοστο» και ιντριγκαδόρικο όλων των εποχών

Νύχτα του Αυγούστου: Το σίκουελ της σειράς «Το Νησί» έρχεται στην ΕΡΤ – Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Σασμός: Τα πιο τρανταχτά σεναριακά και σκηνοθετικά λάθη που έχουμε δει μέχρι τώρα