Επικό ήταν το φινάλε της πολυαγαπημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η τηλεθέαση έσπασε κάθε ρεκόρ αγγίζοντας το 37% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,5% στο δυναμικό κοινό. Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο, μια σειράς που έχει καθηλώσει το κοινό της εδώ και τρία χρόνια, ήταν άκρως συγκινητικές.

Μια μορφή δικαίωσης την νιώσαμε, με μερικούς χαρακτήρες να παίρνουν αυτό που του αξίζουν. Το φινάλε βάφτηκε με αίμα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε αγαπημένα πρόσωπα της σειράς. Ο Ακύλας Μεγαρίτης που υποδύθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν αυτός που όλοι θέλαμε να πεθάνει. Η σκηνή της δολοφονίας του από τον Μελέτη Ζωητό (Γιώργος Γεροντιδάκης), αποθεώθηκε στο Twitter. Αυτή η σκηνή μπορεί να ήταν η καλύτερη της φετινής σεζόν.

Μαζέψαμε τις top σκηνές του φινάλε, οι οποίες μας ταρακούνησαν και μας προκάλεσαν έκρηξη συναισθημάτων. Το κλάμα διαδέχθηκε την ικανοποίηση. Αυτό που σου μένει από το τέλος των «Aγρίων Μελισσών» είναι ότι όλοι πλήρωσαν για τα λάθη τους. Δεν θα μπορούσε να έχει υπάρξει καλύτερο και πιο λυτρωτικό τέλος. Οι καλύτεροι κακοί της ελληνική τηλεόρασης, που αγαπούσες να μισείς, είπαν το δικό τους «αντίο».

Οι σοκαριστικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες

Ο θάνατος του Δούκα

Ο Δούκας Σεβαστός, που υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, σκοτώθηκε από τον Ακύλλα, προκειμένου να σώσει την Ελένη και το νεογέννητο παιδί της. Ο Ακύλας βρήκε καταφύγιο σε μια αποθήκη, αλλά στο υπόγειο κρυβόταν ο Δούκας με την Ελένη. Το κλάμα του μωρού τους «πρόδωσε», με αποτέλεσμα ο Δούκας να θυσιάζεται. Μια σκηνή που θα μείνει αξέχαστη, για τον ηρωισμό του Δούκα και τον σπαραγμό, που ακολούθησε. Οι γιοι του Δούκα και ο ανιψιός του Μελέτης, τον βρήκαν να παλεύει για τη ζωή του. Τελικά ξεψύχησε στην αγκαλιά τους.

Ο Μελέτης σκοτώνει τον Ακύλα

Μετά από τον θάνατο του Δούκα, ο Μελέτης συγκλονισμένος διψάει για εκδίκηση. Σε μια western σκηνή, που θυμίζει και Peaky Blinders – δεν μπλέκεις με την οικογένεια- βρίσκει τον Ακύλα και ιππεύοντας το άλογο του, τον σκοτώνει με μια χατζάρα. Μια ψυχρή σκηνή που μπορεί αι σου προκαλεί τόσα πολλά συναισθήματα. Ένιωσες μια συμπάθεια για τον Δούκα και τον Μελέτη είναι η αλήθεια, όσο κι αν στο παρελθόν τους σιχαινόσουν.

Ο Μελέτης, επίσης, πέθανε σαν ήρωας, αφού ζήτησε συγχώρεση για τα δεινά που προκάλεσε, με την σκηνή να ραγίζει καρδιές. «Καλή αντάμωση μάνα, καλή αντάμωση Δούκα» αναφώνησε, ενώ βρισκόταν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Η Μυρσίνη ξεψυχάει

Η Μυρσίνη, μετά από τον θάνατο του Δούκα, έπαθε εγκεφαλικό κι άρχισε να έχει ψευδαισθήσεις. Ξεκίνησε να βλέπει την Θεοδοσία και τελικά ξεψύχησε με την φράση: «Θέλω να δω τον άντρα μου». Η σκηνή, που έμοιαζε με αρχαία τραγωδία, μας ανατρίχιασε. Η Κατερίνα Διδασκάλου αποθεώθηκε για την ερμηνεία της, ενώ η επιστροφή της Θεοδοσίας, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που υποδύεται την «Αργυρώ» στον Σασμό, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Σασμός: Οι δύο δυνατές σκηνές στο φινάλε και το τέλος που απογοήτευσε

Survivor – Τελικός: Τα δύο πλάνα της Μαρίας Αντωνά που σχολιάστηκαν αρνητικά και η σύγκριση με την Παναγιώταρου

Amsterdam: Ο David O. Russell επιστρέφει και στο trailer παρελαύνει το μισό Χόλιγουντ