Η καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη έχει σοκάρει απάντες τόσο στον πολιτικό όσο και στον καλλιτεχνικό – τηλεοπτικό κόσμο.

Έτσι, την Πέμπτη (20/04), η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από τις πασχαλινές διακοπές της και στην εκπομπή της μέσα από τη συχνότητα του MEGA πήρε θέση για την υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Χαρακτηριστικά, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Επειδή λείπουμε πολύ καιρό και έχουν υπάρξει διάφορα θέματα… Επειδή είδα, όπως είδαμε όλοι τις τελευταίες ημέρες, ότι παίζει ένα θέμα που μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό και περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει, τι θα γίνει… Μιλάω για τον Αλέξη Γεωργούλη που το τελευταίο τριήμερο, από ό,τι όλοι παρακολουθούμε, έχουν βγει πράγματα που ψάχνουν…».

Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε: «Δεν είμαι η κατάλληλη για να μιλήσω γιατί και εγώ, για να είμαι ειλικρινής, έλειπα στο εξωτερικό, χθες με το που γύρισα, άρχισα να τα παρακολουθώ. Λέω “πότε έγιναν όλα αυτά; Τι συνέβη;”. Θα τα ακούσουμε όλα σε λίγο».

Photo credits: MEGA