Η Ναταλία Σουίφτ, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Milky Way» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» και μίλησε τόσο για την εμπειρία της στα γυρίσματα, όσο και για την πιο δύσκολη σκηνή. 

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο “Milky Way”. Ήταν μια φοβερή δουλειά από άποψη παραγωγής και αισθητικής. Εγώ μέχρι τότε δεν είχα κάνει παρόμοια δουλειά. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες, ταξιδεύαμε, ήταν φανταστικά», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Σουίφτ.

Όσον αφορά την πιο δύσκολη σκηνή, η Ναταλία Σουίφτ εξήγησε πως ήταν εκείνη που έπρεπε να πει το Πάτερ Ημών. «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να πω το “Πάτερ Ημών”, νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου και δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα απέξω».

Για τις απαιτήσεις των γυρισμάτων εξήγησε πως πραγματοποίησαν πολλές καλοκαιρινές σκηνές τον χειμώνα και χειμερινές σκηνές το καλοκαίρι, ενώ η Ναταλία Σουίφτ αναφέρθηκε και στην διαφορετικότητα, λέγοντας πως «σίγουρα έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα σχετικά με τη διαφορετικότητα αλλά πιστεύω ότι ακόμα υπάρχει πάρα πολύ δρόμος και όχι μόνο στην επαρχία».