Με ανάρτησή του στο TikTok ο Κυριάκος Βελόπουλος επικρίνει το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου. Αφορμή για την αντίδρασή του έδωσε ένα σύντομο teaser που βγήκε στη δημοσιότητα στο οποίο βλέπουμε τον Τζο να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα και να απαντά σε ερώτηση του καθηγητή του σχετικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά του πλάνα.

Απαντά στον καθηγητή και στους συμμαθητές του ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό OnlyFans ή Finsta, που θα απευθύνεται στους λάτρεις των ποδιών.

Κάτω από τη σχετική ανάρτηση του Mega υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις όπου τόνιζαν ότι το Mega στοχεύει να διαφθείρει τα ελληνόπουλα, «στέλνοντάς» τα στο Onlyfans.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, μέσω του λογαριασμού του στο TikTok, αποφάσισε να αντιδράσει δημοσίως σε αυτή τη σκηνή, λέγοντας πως το Mega οδηγεί τα ελληνόπουλα στην εκπόρνευση…

«Το MEGA δυστυχώς εκπορνεύει παιδιά! Όπως το ακούτε. Πώς δηλαδή λέει ένα παιδάκι στον καθηγητή του ότι θα βγάζει λεφτά, πενηντάρικα, δείχνοντας τις πατούσες του σε κάτι κυρίους που θέλουν να τις δουν.

Αν αυτό δεν λέγεται εκπόρνευση, τι λέγεται; Δεν είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα σε ώρες που τα παιδιά μας βλέπουν. Τα μικρά παιδιά. Πώς θα εκπορνεύσουν τα παιδάκια μας», είπε χαρακτηριστικά ο Βελόπουλος.

Ο Βασίλης Κεκάτος, μετά τις παράλογες, κωμικοτραγικές αντιδράσεις και τον ομοφοβικό οχετό που κατέκλυσε το TikTok, προχώρησε σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παραθέτοντας απόσπασμα από τον μονόλογο Βελόπουλου, ενώ στη συνέχεια έγραψε με δόση ειρωνείας: «Από ό,τι κατάλαβα δηλαδή, το Milky Way μάλλον δεν είναι η ελληνική λύση για μια καλύτερη τηλεόραση».

Milky Way Κυριάκος Βελόπουλος

Εν ολίγοις όσοι αυτή την στιγμή επικρίνουν τη σειρά αλλά και ο Κυριάκος Βελόπουλος, κάνουν το καλύτερο πρόμο εν όψει της πρεμιέρας.