Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος είναι το νέο φρέσκο πρόσωπο που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πρωταγωνιστής του « Milky Way», μίλησε στην «Ελένη» για τη σειρά, τη σχέση του με την τέχνη αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, είπε: «Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει. Φυσικά, πολλές φορές μπορεί να κάνεις λάθος κι είναι επιτρεπτό. Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια, να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί».

«Αυτό δυστυχώς, δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό. Κι ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν κι ήθελα να κάνω».

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος μίλησε επίσης για μια από τις πρώτες του αναμνήσεις. «Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι, είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών». Μπήκε δε στη διαδικασία να εξηγήσει τη σκέψη του. «Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι αγόρι ή κορίτσι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στην μπανιέρα και μόλις βραχώ, θα βγάλω ουρά».

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος