Εκτός από τους πολιτικούς, το τελευταίο διάστημα κυλάει εξουθενωτικά και για τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Κάπως έτσι την «πάτησε» και η Σία Κοσιώνη η οποία… «κλάταρε» on air.

Με μια ακόμα έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τις επικείμενες εκλογές, «Η Ελλάδα αποφασίζει» η Σία Κοσιώνη υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, τους εκπροσώπους τύπου τεσσάρων εκ των έξι κοινοβουλευτικών ομάδων.

Τον Άκη Σκέρτσο από τη Νέα Δημοκρατία, την Πόπη Τσαπανίδου από τον, τον Δημήτρη Μάντζο από το ΠΑΣΟΚ και τον Γιάννη Γκιόκα από το ΚΚΕ. Από το τραπέζι της συζήτησης απουσίαζαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Λύσης και του Μέρα 25 – Συμμαχία για τη ρήξη.

Η πρώτη ώρα της εκπομπής κύλησε ομαλά με την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να μην σταματάει να κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους της αλλά όταν η εκπομπή μπήκε στη δεύτερη ώρα η Σία Κοσιώνη… κλάταρε.

Έπαθε ένα μίνι blackout στον αέρα της εκπομπής χάνοντας τον ειρμό της κατά τη διάρκεια ερώτησής της προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

«Κύριε Μάντζο, να ξεκινήσω τώρα από εσάς καθώς, όπως είπα και πριν, τρώτε στενό μαρκάρισμα από παντού. Μοιάζει μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να την πληρώνει δημοκοπικά αυτή την πίεση. Τουλάχιστον, σε όσες δημοσκοπήσεις βλέπω, υπάρχει μια συρρίκνωση των ποσοστών σας.

Πιστεύετε ότι έχει αποδώσει αυτό το αφήγημα; Τις… πώς το λένε; Με συγχωρείτε, από την κούραση κόλλησα! Έχουμε όλοι ρετάρει λίγο» είπε χαρακτηριστικά με τον Παύλο Τζίμα να παρεμβαίνει για να την «ξεκολλήσει».