Στο νοσοκομείο παραμένει η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μετά το ατύχημα που είχε την Τετάρτη (7/6) με το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Κηφισίας.

Η ίδια μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρωινό μας» και περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό.

«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο, παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση και είμαι πολύ καλά» ανέφερε η κ. Σούζη και συνέχισε: «Δεν ξέρω πώς έγινε. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα ανάποδα, μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ίσως αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως, δεν ξέρω. Με βοήθησε να βγω από το αυτοκίνητο ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Βγήκα και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι σπασμένο» περιέγραψε.

Μάλιστα ο Βασίλης Κωνσταντίνου λίγο αργότερα αναφέρε για εκείνη την στιγμή: «Ήταν γεμάτη αίματα στο πρόσωπο, δεν κατάλαβε πώς έγινε το τροχαίο».

Όπως είπε η Χριστίνα Σούζη, είχε αίματα στο πρόσωπο και στα χέρια της, ωστόσο στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της. «Θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στο αυτοκίνητο το αναποδογυρισμένο και να λέω “τώρα έχω τελειώσει”» ανέφερε. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που της έχει δείξει.

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Σούζη μετά το τροχαίο: