Ο Ατζούν βρίσκεται στην Ελλάδα και πραγματοποιεί casting για να επιλέξει τους παίκτες που θα παίξουν στον νέο κύκλο του Survivor. Ο Τούρκος επιχειρηματίας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης καθώς και για τους κανόνες που αναμένεται να είναι διαφορετικοί από τους προηγούμενους κύκλους.

Ο Ατζούν σημείωσε ότι «σήμερα είναι το τελευταίο casting. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες. Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουαρίου. Θα επιστρέψουν κάποιες παίκτες από προηγούμενους κύκλους γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες»!

Ο Ατζούν προσέθεσε: «Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Καταρχάς, αλλάζουν οι κανόνες, Δεν θα υπάρχουν μηνύματα, καταργείται η ψηφοφορία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στον αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα συμβούλια του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ των δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές τριών παικτών».

Δείτε τις δηλώσεις του Ατζούν για το Survivor