Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες από την Acun Medya για τον νέο κύκλο του Survivor που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των Μαχητών αποτελείται από «γερά χαρτιά». Δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για την ομάδα των Διασήμων. Η αρχική ιδέα της παραγωγής ήταν η ομάδα αυτή να αποτελείται από νέους διάσημους παίκτες, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να βγαίνει τελικά στον προγραμματισμό.

Για τον λόγο αυτό αναμένουμε να δούμε Διάσημους από προηγούμενους κύκλους. Σύμφωνα με πληροφορίες, για να επιστρέψει ο James Καφετζής στο Survivor, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά.

Το ιδιαίτερο που συμβαίνει με την Μαρία Αντωνά είναι πως η πρόταση φαίνεται ότι είναι μόνο ατομική, καθώς ο Άρης Σοϊλέδης δεν έχει και δεν πρόκειται να δεχτεί πρόταση επιστροφής του στο Survivor.

Αναμένουμε, λοιπόν, να κλειδώσει η ομάδα των Διασήμων που θα πετάξει σε λίγες εβδομάδες για τον Άγιο Δομίνικο.

Το παρασκήνιο για το Survivor