Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Fylliana στην έκθεση Xenia 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Σε μια έκθεση η οποία απευθύνεται σε ξενοδόχους, ιδιοκτήτες καταλυμάτων Airbnb, σε επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου όπως τεχνικές- κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές κ.ά, η Fylliana παρουσίασε την εξιδεικευμένη και πλήρως ανανεωμένη συλλογή της.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, στο περίπτερό μας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης και διακόσμησης, μοναδικής αισθητικής αι κορυφαίας ποιότητας, για ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους, σε πολύ προσιτές τιμές.

Fylliana

Δίνοντας έμφαση στην άνεση και τη λειτουργικότητα, δημιουργούμε ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους επισκέπτες σας, αναδεικνύοντας την αξία του τουριστικού καταλύματος με έπιπλα και διακοσμητικά ιδιαίτερου design και μοναδικής αισθητικής. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε μαζί χώρους άνετους και φιλόξενους για τους επισκέπτες σας. Η βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του απαιτητικού κλάδου της φιλοξενίας και η μεγιστοποίηση της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη του επαγγελματία ξενοδόχου είναι για εμάς… προτεραιότητα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την εμπλουτισμένη συλλογή μας, ανακαλύπτοντας συναρπαστικές ιδέες και προτάσεις διακόσμησης.