O Δημήτρης Μυστακίδης και η Μάρθα Φριντζήλα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Faliro Summer Theater και την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη. Η συναυλία στο Θέατρο Κήπου πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2023 του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, αλλά τόσο ταιριαστοί. Δύο καλλιτέχνες που οι πορείες τους συναντήθηκαν πολλές φορές. Δύο φίλοι που αλληλοσυμπληρώνονται επί σκηνής. Η Μάρθα Φριντζήλα με σημαία την ομορφιά, την ποίηση, την τρέλα του έρωτα. Ο Δημήτρης Μυστακίδης με γνώμονα την κοινωνία, τις καθημερινές ιστορίες συλλογικής και ατομικής τρέλας, αλλά και το γλέντι, την παρέα, την εκτόνωση. Κοινή τους βάση το χιούμορ και το μεράκι σε ό,τι κάνουν.

Η Μάρθα με το Kubara Project, το σίκουελ της σειράς “Kubara Project – the magical mystery tour”, με τραγούδια από την δισκογραφία της αλλά και τραγούδια αγαπημένα και πειραγμένα. Οι μουσικοί που την πλαισιώνουν είναι οι: Αντώνης Μαράτος (κοντραμπάσο), Βασίλης Μαντζούκης (τύμπανα), Τάκης Φαραζής (πιάνο), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι) και Γιάννης Παξεβάνης (ηχοληψία).

ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Ο Δημήτρης με τα τραγούδια του νέου του δίσκου, με ρεμπέτικα και ό,τι τον σημάδεψε ως σήμερα. Μαζί του επί σκηνής οι: Νεκταρήλια Τσομπάνογλου (τραγούδι), Μιχάλης Ατσάλης (κιθάρες, μπουζούκι, τραγούδι), Γιώργος Μακρής (γκάιντα, τσαμπούνα, καβάλ), Πέτρος Λαμπρίδης (κοντραμπάσο), Πρόδρομος Μυστακίδης (τύμπανα) και Μάκης Πελοπίδας (ηχοληψία).

Τιμές εισιτηρίων

Περιορισμένη προπώληση 13 ευρώ

Υπόλοιπη προπώληση & Ταμείο 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr 
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα NOVA, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)