Τώρα που η Marvel έφερε την έννοια του παράλληλου σύμπαντος (Multiverse) στις ταινίες και τις σειρές της, όλα είναι δυνατά. Είδαμε τον Tobey Maguire και τον Andrew Garfield από τις παλιές ταινίες Spider-Man να επιστρέφουν στους ρόλους τους, τον Patrick Stewart ως Charles Xavier, τον Evan Peters να επιστρέφει ως Quicksilver στο WandaVision και τον Anson Mount ως Black Bolt, γιατί να μην δούμε και τον Chris Evans να επιστρέφει ως Johnny Storm/Human Torch;

Για όσους δεν το θυμούνται, ο πρώτος ρόλος του 40χρονου σήμερα Evans στην Marvel, δεν ήταν του Captain America στην ομώνυμη ταινία του 2011 αλλά στο Fantastic 4 του 2005 στον ρόλο του Johnny Storm.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός για την νέα του ταινία Lightyear, όπου δανείζει την φωνή του στον αστροναύτη του Toy Story, ρωτήθηκε εάν θα επέστρεφε ως κάποια εκδοχή του Captain America στην Marvel. Προς έκπληξη όλων, εκείνος απάντησε ότι πιο εύκολα θα επέστρεφε ως Human Torch παρά ως Captain America. Σε περίπτωση, φυσικά, που υπήρχε το «σωστό» σενάριο.

«Θα ήταν τέλειο να ξανά έπαιζα τον Human Torch. Πιο εύκολο από το να επέστρεφα ως Captain America. O Cap είναι τόσο πολύτιμος για εμένα, δεν θα ήθελα να χαλάσω την υπέροχη εμπειρία που ήταν αυτός ο ρόλος. Αντιθέτως, δεν θεωρώ ότι ο Johnny Storm είχε το «κλείσιμο» που του άξιζε» αναφέρει.

«Βέβαια, ήμουν πολύ νέος τότε, μιλάμε για πάνω από 15 χρόνια πριν. Επίσης, πρόκειται για μία εποχή κατά την οποία η Marvel δεν είχε βρει ακόμη τα πατήματά της. Βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν στο μέλλον. Δεν ετοιμάζουν ήδη κάτι σχετικά με τους Fantastic 4;» καταλήγει.

Όντως, όπως είχε ανακοινωθεί στο San Diego Comic Con του 2021 από τον πρόεδρο της Marvel, Kevin Feige, οι Fantastic 4 θα κάνουν μελλοντικά το ντεμπούτο στους στο MCU χωρίς να έχει γίνει καμία άλλη πληροφορία γνωστή.

Κεντρική φωτογραφία: Ο Chris Evans ως Johnny Storm στο Fantastic 4 του 2005 / imdb.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Spider-Man: No Way Home: Ξανά στις αίθουσες με την «fun version» της ταινίας

«Ενωμένοι Χριστιανοί κόντρα στην Ms. Marvel»: Κρεσέντο μίσους προς την πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της Marvel λόγω θρησκείας

Secret Wars: Το επόμενο «Endgame» που προμηνύουν τα γεγονότα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness