Ο Chris Evans μίλησε για το gay φιλί στο Reuters, στην ταινία Lightyear, σχολίαζοντας τους ανθρώπους που συνεχίζουν να κατακρίνουν την ομοφυλοφιλία στον κινηματογράφο. Συγκεκριμένα ο επιτυχημένος ηθοποιός χαρακτήρισε αυτούς τους θεατές «ηλίθιους» και τοξικούς, που πάνε την κοινωνία πίσω με τις ομοφοβικές τους απόψεις.

Σημειώνεται, πως είχε δημιουργηθεί σάλος για το συγκεκριμένο φιλί, με την Pixar να το κόβει από την ταινία. Ωστόσο, μετά από παρακλήσεις του προσωπικού που εργάστηκε για την ταινία, το αποκατέστησε ξανά.

Chris Evans

Chris Evans: Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι

Ο Chris Evans δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να ξυπνήσουμε, υπάρχει κοινωνική πρόοδος. Η ανθρώπινη ιστορία είναι μια συνεχής κοινωνική αφύπνιση και ανάπτυξη. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται και δεν γνωρίζουν και προσπαθούν να διατηρήσουν αυτό που ήταν πριν. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν σαν δεινόσαυροι. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να μην τους δώσουμε μυαλό, να προχωρήσουμε μπροστά και να αγκαλιάσουμε την ανάπτυξη που μας κάνει ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο Chris Evans.

Ο ηθοποιός όταν η Pixar ανακοίνωσε πως το gay φίλι θα γινόταν ξανά μέρος της ταινίας, είχε ενθουσιαστεί λέγοντας πως: «Είναι υπέροχο αυτό, με κάνει χαρούμενο. Εφόσον κάνουμε ταινίες, πρέπει να τους εκπροσωπούμε όλους».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Zendaya: Είναι τελικά έγκυος; Το βίντεο με τον υπέρηχο που έγινε viral

Ryan Gosling: Η μεταμόρφωσή του για τον ρόλο του Ken στην ταινία «Barbie» έχει σοκάρει τους θαυμαστές του

Ταινίες εβδομάδας 16/6 – 22/6: Ο Buzz Lightyear και ο Javier Bardem «προσγειώνονται» στην μεγάλη οθόνη