Τα γυρίσματα για την νέα ταινία, δεύτερη κατά σειρά, του Joker, με τον τίτλο «Folie à Deux» συνεχίστηκαν και αυτό το σαββατοκύριακο με φόντο τα διάσημα σκαλιά στην περιοχή Μπρονξ (The Bronx) της Νέας Υόρκης και με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga. Oπως αναφέρει η Dailymail, τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στην Νέα Υόρκη.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τοντ Φίλιπς, η Lady Gaga φορώντας ένα μαύρο πουά φόρεμα και ένα γούνινο παλτό γύρισε μια σκηνή κατά μήκος της εμβληματικής σκάλας στη Νέα Υόρκη. Πίσω από τις κάμερες υπήρχε αρκετός κόσμος και φωτογράφοι οι οποίοι απαθανάτισαν την σκηνή της διάσημης τραγουδίστριας η οποία ως Χάρλεϊ Κουίν, ήταν σε πολύ ευχάριστη διάθεση και ανέβαινε τα σκαλιά χορεύοντας.

Υπενθυμίζεται πως το «Joker» ήταν η έκτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις για το 2019 -πάνω από 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως- και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ταινία με βαθμολογία R. Το «Folie à Deux» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου του 2024 από τη Warner Bros, που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε τεράστια υπομονή.

Όσον αφορά τη Lady Gaga, ως Χάρλει Κουίν, φαίνεται από τις φωτογραφίες πως θα υποστηρίξει πολύ καλά αυτόν τον ρόλο. Τον ρόλο της Κουίν είχε η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία επικροτεί και με το παραπάνω την επιλογή της Gaga.

Σημειώνεται πως η Lady Gaga ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την καλύτερη ηθοποιό στο «A Star Is Born», αλλά τελικά πήρε αυτό του Καλύτερου Τραγουδιού.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Χοακίν Φίνιξ, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και η Ζαζί Μπιτζ η οποία επέστρεψε στο καστ.