Ο πατέρας της Lady Gaga, Joe Germanotta, καλεί τους γείτονές του για να αντιμετωπίσουν τους «ενοχλητικούς μετανάστες» που ζουν κοντά στο εστιατόριο και το σπίτι του στο Upper West Side της Νέας Υόρκης, καθώς απαιτεί από την αστυνομία να πάρει μέτρα για να λυθεί το πρόβλημα.

Ισχυρίζεται μάλιστα, ότι έχουν κατακλύσει την αριστοκρατική γειτονιά του και φέρνουν ακόμα και πόρνες στην περιοχή, από όταν το ξενοδοχείο Stratford Arms ένα τετράγωνο μακριά από το σπίτι του, μετατράπηκε σε καταφύγιο για εκατοντάδες μετανάστες.

Ο επιχειρηματίας ζει στο κτίριο The Pythian στην West 70th Street εδώ και 35 χρόνια. Εκεί μεγάλωσε τις κόρες του Stefani -γνωστή ως Lady Gaga- και τη Natali. Το 2012 άνοιξε ένα εστιατόριο στην περιοχή.

Ο Germanotta τονίζει με νόημα:

«Το χειρότερο είναι τη νύχτα. Ο θόρυβος. Ξεκινάει περίπου στις 10 η ώρα και κρατάει μέχρι τις 4 το πρωί. Παίζουν μουσική και τρέχουν με τα motocross και τις μοτοσικλέτες τους πάνω-κάτω στους δρόμους. Δεν με πειράζει που είναι εκεί. Θα είναι εκεί για τρία χρόνια. Αυτό ήταν το συμβόλαιο, καταλαβαίνω. Αλλά τουλάχιστον διαχειρίσου το. Βάλτε την κατάλληλη ασφάλεια, να υπάρχει αστυνομική παρουσία και κώδικας συμπεριφοράς. Είναι φιλοξενούμενοι στη γειτονιά μας και ουσιαστικά την έχουν καταλάβει».

Ισχυρίζεται ότι τα πεζοδρόμια ήταν προηγουμένως καθαρά, τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο, λέει ότι οι γύρω δρόμοι έχουν γεμίσει με βελόνες.

Ο 66χρονος εστιάτορας επέκρινε τον δήμαρχο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τη μεταναστευτική κρίση. «Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε απλώς να είχατε αναστείλει το καθεστώς της “άσυλης πόλης” μέχρι να έχουμε αρκετή στέγαση και στη συνέχεια να πείτε: “Ναι, εντάξει, μπορείτε να στείλετε κι άλλους“», τονίζει.

«Είναι ένα αστείο. Γιατί δεν παίρνει ένα από τα κρουαζιερόπλοια;Τα κρουαζιερόπλοια χωράνε περισσότερους ανθρώπους και είναι πιο ελεγχόμενο το περιβάλλον. Η πόλη ξοδεύει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για την κατασκευή κατοικιών», συνεχίζει.

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter