Στις 11 Ιουλίου 2025 θα κυκλοφορήσει η επόμενη ταινία Superman, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της DC και θα είναι η πρώτη ταινία για τον ήρωα μετά από 9 χρόνια, από το Batman V Superman, πρώτη όμως με εκείνον μόνο πρωταγωνιστή μετά από το A Man of Steel το 2013, την ταινία δηλαδή που σύστησε τον Χένρι Καβίλ.

Θα θέλαμε πολύ να δούμε τον Καβίλ να συνεχίζει περισσότερο σε αυτόν τον ρόλο, αναγκάστηκε να παραδώσει τον ρόλο του Witcher όντας σε συζητήσεις με τον Τζέιμς Γκαν και την DC για την συνέχεια του ως υπερήρωας, όμως υπήρξε ασυνεννοησία και ο Καβίλ αποχώρησε, με τον Γκαν να θέλει να μηδενίσει εντελώς όσα είχαν χτιστεί, να τελειώσει τη Wonder Woman, να ολοκληρώσει ο Aquaman του Τζέισον Μομόα και να αναζητηθούν νέα πρόσωπα που θα αντεπεξέλθουν στο όραμά του.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντέιβιντ Κορενσουέτ, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να συνεχίσει το legacy του ρόλου. Και καθώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, ο Γκαν αποφάσισε να δώσει λίγο τυράκι στον λαό και δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη φωτογραφία του νέου Superman, με τη νέα στολή. Κι όταν την είδαμε, νομίζαμε ότι βλέπουμε τον Χένρι Καβίλ, με την ομοιότητα ανάμεσα στους δύο, να είναι παροιμιώδης.

Superman νέα ταινία