Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του ως Superman, ο Henry Cavill προχώρησε σε μία απρόσμενη ανάρτηση στο Instagram του. Τελικά, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και δεν θα φορέσει την μπλε στολή με την κόκκινη κάπα, αφού μάλλον είναι too old for this.

O ηθοποιός από τη Βρετανία, που πρόσφατα τον είδαμε και στο Enola Holmes 2 του Netflix, δείχνει με το χέρι το στούντιο των Warner Bros και DC και αφήνει να εννοηθεί πως τον απέλυσαν. Συγκεκριμένα, ο Henry Cavill έγραψε:

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικώς δεν πρόκειται να επιστρέψω ως Superman. Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ, δεδομένου ότι το στούντιο τον περασμένο Οκτώβρη μού είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον ρόλο. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσυς θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη».

«Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε. Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Εύλογα, πάντως, έχουν γεννηθεί ερωτήματα γι’αυτή την εξέλιξη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο Henry Cavill συμμετείχε και στην ταινία Black Adam. Μάλιστα, αφότου κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Βρετανός ηθοποιός είχε ανακοινώσει και την επιστροφή του στο σύμπαν της DC. Για να μην σχολιάσουμε πως άφησε το The Witcher του Netflix, με σκοπό να γίνει Superman. Μάλλον τώρα θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο..

Διαβάστε ακόμη: Oppenheimer: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Μετά τη δήλωση του στο Instagram, ο James Gunn έσπευσε να απαντήσει για την απόλυση του Cavill, προκειμένου μάλλον να σώσει ό,τι σώζεται.

«Ο Peter και εγώ έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο για την DC, για το οποίο δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα μας projects στις αρχές του νέου έτους. Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα βρίσκεται και ο Superman. Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε μια νεότερη φάση της ζωής του Superman, οπότε τον χαρακτήρα δεν θα τον υποδυθεί ο Henry Cavill. αρόλα αυτά, μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Henry και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του. Μιλήσαμε για μια σειρά από συναρπαστικές πιθανότητες να συνεργαστούμε στο μέλλον», έγραψε στο Twitter.

Ο Henry Cavill δεν είναι ο μοναδικός που έκανε συζητήσεις μαζί τους, αφου και ο Ben Affleck, που έπαιξε ως Batman, συναντήθηκε μαζί τους, προκειμένου να σκηνοθετήσουν μαζί μια επερχόμενη ταινία της DC, γράφει χαρακτηριστικά το Variety.

Στο μεταξύ, οι νέες εξελίξεις για τον Superman, έρχονται μία εβδομάδα μετά την απόφαση της Warner Bros να μην προχωρήσει σε μια νέα ταινία «Wonder Woman» με σκηνοθέτη την Patty Jenkins. Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για την DC.