Ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους σταρ του Χόλιγουντ, ο Ράιαν Ρέινολντς, θα γίνει πλουσιότερος κατά περίπου 300 εκατ. δολάρια, καθώς η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία στην οποία κατείχε σημαντικό ποσοστό μετοχών εξαγοράστηκε από τον αμερικανικό τηλεπικοινωνιακό κολοσσό T-Mobile έναντι 1,35 δισ. δολαρίων.

Ο Καναδός ηθοποιός που αγόρασε μερίδιο στη Mint Mobile το 2019, η οποία ξεκίνησε το 2015, είναι ο σημαντικότερος επενδυτής, εκπρόσωπος και δημιουργικός διευθυντής της. «Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα γινόμουν ιδιοκτήτης μιας ασύρματης εταιρείας και σίγουρα δεν ονειρεύτηκα ότι θα την πουλούσα στην T-Mobile» έγραψε ο Ράιαν Ρέινολντς στο Twitter. «Η ζωή είναι παράξενη και είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων».

Βέβαια, το ακριβές ποσοστό των μετοχών που έχει στην κατοχή δεν είναι γνωστό, ωστόσο φημολογείται πως πρόκειται για το 25% κάτι που σημαίνει ότι η περιουσία του που υπολογίζεται σε περίπου 350 εκατ. δολάρια. Περιουσία που προφανώς τώρα θα διπλασιαστεί. 

Με τη σειρά της, η T-Mobile ελπίζει να ενισχύσει τις δικές της προπληρωμένες υπηρεσίες με την εξαγορά της Mint Mobile. Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικ Σίβερτ διαβεβαίωσε τους πελάτες ότι το τιμολογιακό πρόγραμμα της Mint, ύψους 15 δολαρίων ανά μήνα, δεν θα αλλάξει.  Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει αργότερα φέτος, ενώ το τελικό ποσό αναμένεται να κριθεί από τα κέρδη της Ka’ena Corporation, μητρικής της Mint.