Η Jenna, μια νέα μητέρα από τις ΗΠΑ, πέρασε πρόσφατα μια οδυνηρή εμπειρία κατά τη γέννα του πρώτου της παιδιού, αποκαλύπτοντας τη «φρικτή» συμπεριφορά που επέδειξε ο σύζυγός της καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Αν και αρχικά μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok, αργότερα αφαίρεσε το βίντεο λόγω αντιδράσεων.

Η Jenna βρισκόταν στον τοκετό για περισσότερες από 12 ώρες, υπομένοντας τον πόνο και την ένταση των συσπάσεων. Εν μέσω του αγώνα της, ο σύζυγός της επέδειξε αναίσθητες και παράξενες ενέργειες που απλώς αύξησαν την αγωνία της. Μοιραζόμενη την εμπειρία της, η Jenna θυμάται πώς ο σύζυγός της τη ρώτησε για τα σχέδια του δείπνου, όταν είχε ήδη τέσσερις ώρες τοκετού. Νιώθοντας την πίεση, της εξήγησε ότι δεν μπορούσε να ετοιμάσει τίποτα ενώ είχε διαστολή, αλλά εκείνος έδειχνε να μην ενοχλείται.

Καθώς ο τοκετός της προχωρούσε, η πείνα της Jenna αυξανόταν, αλλά το να προσφέρει φαγητό στον σύζυγό της ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε στο μυαλό της. Ωστόσο, εκείνος την κατηγόρησε ότι δεν είχε διαθέσιμο φαγητό στο νοσοκομείο, παρόλο που γνώριζε τις συνθήκες. Αυτή η έλλειψη κατανόησης πρόσθεσε περιττό άγχος σε μια ήδη δύσκολη κατάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta.gr