Σοκαρισμένος από την εμπλοκή του γιου του στον τραυματισμό του αστυνομικού που χαροπαλεύει μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, εμφανίζεται ο πατέρας του 18χρονου. Από τη μία τονίζει ότι αν ευθύνεται το παιδί του θα πρέπει να πληρώσει, από την άλλη όμως συμπληρώνει ότι «έκανε ένα λάθος, θα τον κρεμάσουμε;».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πατέρας του 18χρονου που σήμερα βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί. Το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αλήθεια. Τα παρασέρνουν. Κι εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πήγαν στο βόλεϊ με τον αδελφό του. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν; Τι να σας πω είναι πολύ καλό παιδί. Και σχολείο πήγαινε και δούλευε, σε τεχνική σχολή, τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα».

Και συνέχισε:

«Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδί σε τροχαίο το 2012 που ήταν Ολυμπιακός έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά το ένα στο χώμα και ο άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε».

Ο πατέρας του συλληφθέντα επιμένει ότι ο γιος του δεν είναι οργανωμένος και ότι δεν είχε μαζί του φωτοβολίδες αλλά του τις έδωσαν.

«Είναι σαν να έχει πεθάνει και δεύτερο παιδί. Η μητέρα του είναι χάλια. Ζήτησε συγγνώμη (σ.σ. ο 18χρονος) και έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του».