Ένα τρίγωνο που περιλάμβανε μια έφηβη, τον αρκετά μεγαλύτερο σύντροφό της και τη μητέρα του κατέληξε τελικά σε δολοφονία με τη 17χρονη να αφαιρεί τη ζωή της 53χρονης γυναίκας.

Η Κέιτλιν Κουνς από το Κλίβελαντ είχε εγκαταλείψει μόλις λίγες ημέρες την ανάδοχη οικογένεια στην οποία μεγάλωνε για να βρίσκεται δίπλα στον 33χρονο σύντροφό της, Τζόναθαν, που είχε παρελθόν με ανήλικες και μάλιστα κουβαλούσε στην πλάτη του και καταδίκη.

Η μητέρα του Τζόναθαν, Νικόλ δεν συμφωνούσε με αυτή τη σχέση και αυτή της τη στάση την πλήρωσε με τη ζωή της. Σύμφωνα με τη New York Post, η 17χρονη Κέιτλιν έδωσε τελεσίγραφο πέντε ωρών στον φίλο της να τη σκοτώσει για να βγει μια για πάντα από τη μέση. Όταν αυτός δεν το επραξε, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Πήγε στην κουζίνα της 53χρονης και της επιτέθηκε με μια μεγάλη πέτρα, ενώ αφού τη χτύπησε στο κεφάλι με δύναμη, άρχισε να τη στραγγαλίζει.

Το ζευγάρι αγόρασε καθαριστικά για μην αφήσει στοιχεία στο σπίτι και έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών το πτώμα της Νικόλ, το οποίο αφού πετάχτηκε σε κάδο, κατέληξε κατά πάσα πιθανότητα σε χωματερή.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν έναν μήνα μετά τη δολοφονία, παρότι οι αρχές δεν είχαν στα χέρια τους πτώμα. Οι ανάδοχοι γονείς κάλεσαν την αστυνομία και ενημέρωσαν ότι η Κέιτλιν είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της με το οποίο της εξηγούσε ότι είχε σκοτώσει μια γυναίκα και διαφύγει.

Μετά τη σύλληψή, η 17χρονη παραδέχτηκε την πράξη της.