Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ αν πιστέψουμε τα όσα κατήγγειλαν κάτοικοι της πόλης αλλά και αστυνομικοί, που κατέγραψαν με κάμερες ιπτάμενα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο 8 News Now αξιωματικός έπιασε ΑΤΙΑ με την κάμερά του στις 30 Απριλίου και μάλιστα τα φώτα του φαίνονται μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Λίγο αργότερα, το ίδιο βράδυ, κάτοικος που ζει περίπου 125 χλμ μακριά τηλεφώνησε στο 911 (γραμμή έκτακτης ανάγκης) και φώναζε έντρομος ότι στην αυλή του σπιτιού του εμφανίστηκαν δύο άγνωστες οντότητες που πίστευε ότι ήταν εξωγήινοι.

“Υπάρχει κάτι που έχει ύψος 2,4 μέτρα δίπλα του και ένα άλλο ον είναι μέσα… και έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει — και είναι ακόμα εκεί”, είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην αστυνομία, σύμφωνα με το ηχητικό που έλαβε το τηλεοπτικό κανάλι.

«Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό, αυτό δεν είναι αστείο, αυτό είναι πραγματικότητα — είμαστε τρομοκρατημένοι», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ ψηλοί. Είναι 2,5 έως 3 μέτρα. Μας φαίνονται σαν εξωγήινοι. Μεγάλα μάτια. Έχουν μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Έχουν λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι άνθρωποι, 100%»

Οι αρχές συνέχισαν να ερευνούν το ακίνητο για μέρες μετά το υποτιθέμενο παραφυσικό περιστατικό, αλλά το τμήμα έκτοτε έκλεισε την υπόθεση.