Ο φωτογράφος Αρί Μπουλόν επί χρόνια ισχυριζόταν ότι είναι ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν από τη σύντομη σχέση του με τη Nico του συγκροτήματος The Velvet Underground. Το πτώμα του 60χρονου φωτογράφου ανακαλύφθηκε στο σπίτι του, ανακοίνωσαν οι Αρχές, και διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Η σύντροφος του Μπουλόν βρήκε το πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Μια 58χρονη τελεί υπό κράτηση με την κατηγορία «αδυναμίας παροχής βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο». Το μέτρο αποφασίστηκε για να «διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες μπορεί να επήλθε ο θάνατος του θύματος, το οποίο ήταν ημιπληγικό», ανακοίνωσε η Εισαγγελία του Παρισιού.

Η έρευνα ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του 15ου διαμερίσματος. Η εφημερίδα Le Parisien ανέφερε ότι το άτομο αυτό, που τελεί υπό αστυνομική κράτηση, είναι η σύντροφος του Μπουλόν.

Η Le Parisien αναφέρει πως η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα από την 58χρονη γυναίκα, η οποία μόλις είχε ανακαλύψει το πτώμα του Αρί Μπουλόν σε προχωρημένη σήψη. Συνοδευόταν από τον 21χρονο γιο της και δήλωσε ότι επέστρεφε από ταξίδι στην επαρχία.

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο 60χρονος φωτογράφος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, για τα οποία είχε μεταφερθεί πρόσφατα στο Νοσοκομείο Georges Pompidou.

Επέμενε ότι ήταν παιδί του Αλέν Ντελόν -Τον είχε υιοθετήσει η μητέρα του ηθοποιού

Ο Μπουλόν -γνωστός ως Κριστιάν Μπουλόν- επέμεινε ότι ήταν ο γιος του Αλέν Ντελόν και της Nico, της εμβληματικής Γερμανίδας τραγουδίστριας που απέκτησε φήμη με το αμερικανικό avant-garde rock συγκρότημα The Velvet Underground.

Ο Αλέν Ντελόν, ο οποίος είχε μια σύντομη σχέση με τη Γερμανίδα τραγουδίστρια τη δεκαετία του ‘60, αρνήθηκε ότι ήταν ο πατέρας, αν και τον Αρί μεγάλωσε η μητέρα του Ντελόν, η Εντίθ Μπουλόγκ, η οποία τον υιοθέτησε επίσημα μαζί με τον σύζυγό της.

Ο Μπουλόν σε ένα βιβλίο του 2001, με τίτλο «H αγάπη δεν ξεχνά ποτέ», είχε περιγράψει τη ζωή του ως χαοτική. Ως έφηβος, ο Αρί ακολουθούσε τη Nico στις περιοδείες της και βυθίστηκε μαζί της στα ναρκωτικά και σε μια «καλλιτεχνική γοητεία» που τους οδήγησε σε πολλές χώρες.

Ντελόν

Μετά τον θάνατο της Nico το 1988, πέρασε ένα διάστημα σε κέντρο αποτοξίνωσης και έλαβε ψυχιατρική θεραπεία.

Ο Μπουλόν είχε καταθέσει αίτημα αναγνώρισης της πατρότητας στη Γαλλία, αλλά απορρίφθηκε επειδή ο Αλέν Ντελόν ήταν επίσημα κάτοικος Ελβετίας. Εκκρεμούσε η άσκηση έφεσης κατά της απόφασης.